Csak egy jó okot kell találni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csak egy jó okot kell találni!
Gratulálok!gondolom már sokan meg sem ismernek:)
Én is -23 kilónál tartok,de én terhesség után.
És nekem is még van hátra,de kitartás neked is!!!Ha ilyen gyorsan ilyen jól ment, menni fog ez még tovább is.tuti
Szia!
Neked aztán van kitartásod! Sok-sok hajrá Neked! Így női szemmel is egyre jobban nézel ki! Sok sikert! ;-)
Gratulalok a sikereidhez es a kitartasodhoz !!!En is 116kg vagyok es mar sokszor el keztem fogyozni csak mindig abba hagyom de most meg probalom a te modszeredet
koszonom
Irigylésre méltó kitartás!
Nyárra nagyon csini leszel a strandon:)
Gratulálok!
Minden elismerésem a Tiéd!:)
Nekem is adhatnál egy löketet.:D
Szia!
Nem tudok mit hozzátenni az előttem szólókhoz! EZ IGEN, le a kalappal előtted! Már most is nagyon jól nézel ki! A cikked minden hasonló tastalkatú lánynak( köztük nekem is) nagyon inspiráló! Gratula a kitartásodhoz!
Szia!!!
Hát csak annyi, hogy le a kalappal. GRATULÁLOK!
Nagyon szép vagy már most is. Szimpatikus vagy nekem. Ez volt ám az igazi lökés számomra!
Még egyszer gratulálok, és további sok sikert! Szívből kívánom, hogy valósítsd meg a célod!!!
Fúúúúúúúú, nagyon csinos vagy már most is! :)
Persze kívánok Neked további kitartást és erőt és csak így tovább! De erre az eredményre máris büszke lehetsz!
Szia!
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!Ne add fel akkor sem,ha esetleg egy-két hónapig stagnálsz.Nagyon jól csinálod és gondolj bele, hogy újabb 7hónap és eléred az álmod :)
Kitartás,már nincs sok hátra ;)
GRATULÁLOK!!!!
Nagyon ügyes vagy:)
Szia Éva!
Megnéztem a képeidet, és szeretnélek megdícsérni, mert nagyon szép arcod van, ezért további sok sikert, erőt és kitartást kívánok neked! Ha ennyitől megszabadultál már, a többit is le fogod adni! Drukkolok!! :)
Éva!
Nagyon ügyes vagy, elismerendő amit véghez vittél. Ha ilyen motivált és eltökélt vagy,biztos ripsz ropsz megszabadulsz a maradék kilóktól is. De így is csinos vagy már :) Én is hasonló elv szerint szeretnék fogyni egy keveset, de még csak egy hete csinálom, mindenképp további erőt adtál, úgyhogy köszi!
Milyen igaz!
A kissrácban iszonyat mekkora akarás van. Példát vehetnénk róla. Ő nem választhatott, hogy egészséges vagy beteg akar lenni, neki ezt adta a sors sajnos. De mi dönthetünk miként élünk. És ami fontos: mi tehetünk arról amilyenek vagyunk.
Úgyhogy mindenki kösse fel a felkötni valót, szedje össze az erejét, ne nyavalyogjon, mert másnak ezerszer rosszabb! /mondom ezt magamnak is/
És ha nem tetszik amit a tükörben látunk tegyünk ellene!
Szia Éva!
Nagyon gratulálok!
Sajnos bennem nincs ehhez elég kitartás, de majd egyszer talán sikerül!
Azért jó, hogy léteznek ilyen ügyes emberkék,biztos vagyok benne, hogy sok embernek erőt adtál!
Köszönöm a többiek nevében is!
Szia Éva!Gratulálni szeretnék az elért eredményedhez, csak így tovább! Szerintem legalább egy jó okot mindenki találhat: a saját egészsége.
Voltam én is 100 kg fölött, tudom milyen érzés: testileg, lelkileg. Több évbe telt, amíg megszabadultam a feleslegtől. Azóta is jojózom úgy 4-5 kilóval, de ennél jóval többtől kellene megszabadulnom, hogy elérjem az egészséges testsúlyomat és fittebb legyek. Nagyon sok kitartást kívánok Neked!
Most nézem a TV-ben Benedek álmát. Azt hiszem, ha ez a kisfiú képes arra, amire, akkor mi ...
Sziasztok!
105 kg voltam,lement 10 kiló és 3 éve itt megakadtam..ill.voltam már 88 is,de ahogy egy kicsit elengedtem magam,visszatértem a 96-ra.-és ha továbbra se vigyáztam,akkot se ment szerencsére feljebb.
Most jan. 1-től 96-ról lement 2 kiló.Nagyon jó lenne folytatni,és egy kicsit 70 alá menni (és természetesen megtartani)
1993-ban 85-ről lement 55-re 8 hónap alatt,így tudom az elméletet.2000-ig 62 kiló voltam,szülés alatt 6 kiló,majd utána 6 hét alatt +16!
Azt mondják stressz evő vagyok,így vezetem le a feszültséet.
Párkapcsolatom is vsz. erre ment rá,ill. egészségügyi okok miatt is nagyon le kellene fogynom.
Ugye,találtam egy-két jó okot?
Ildi
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Írjunk szóláncban az utolsó 2 betűvel földrajzi neveket/Nem kell kiírni például, hogy hegy vagy tó, mert az csak nehezíti/
- Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült
- Munkát találni csak ismeretséggel?
- Hogy lehet megtalálni egy bizonyos valakit, akinek csak a nevét tudjuk?
- Meg lehet találni valaki facebookon úgy, hogy csak a keresztnevét, lakhelyét, és születési dátumát tudom?