Csak akkor kell egy feleség a férjnek ha jók a mellei? (beszélgetés)
Ugyanazert mint az, hogy a noideal az anorexiamodell lett. Itt volt a multkor egy bolgar pilota,olyan magamfajta suru ficko lehet ezert is - de megegyeztunk abban, hogy preferaljuk a noiesebb alkatu noket.
Szilikonmell? Aztan minek? Hosszabb a felezesi ideje mint az uranerce es nekem nem termeszetes.
megyek inkabb aludni:D
*kell,hazassag.
Ha ilyen egyszeru lenne,mindegyik...na jo minden 5. hazassag jol mukodhetne...
Ez a kerdes is egy baromsag.Egy hazassaghoz sokkal tobb kel,mint jo mellek.Ja es akkor forditsuk mar meg a kerdest:a kedves fejnek milyen meretei vannak?Mert egy hazzassag csak akkor mukodik,ha a fejnek jo a szerszama(15plusszos mininum,es jol is banik vele)...
No,meg ilyen aprosagokat,mint lelek,meg emberseg,meg egyeb tulajdonsagok...nyugodtan dobjunk a kukaba ugye bar?!:)
Ez lehetne a plasztikai sebészek jelmondata.Hölgyem férjhez akar menni?Csináltassa meg a melleit!Pár hónapon belül garantáltan házas lesz!
Iszonytató baromság!
Ilyen hülye kérdést.... XD
Bocs, ha tényleg van ilyen, de ez kész....
Ha tényleg van olyan pasi, akinek csak egy nő melle fontos (mert mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának), azt két lábbal kell kidobni, mint macskát nagydolgozni.
100%, hogy meg lehet találni azt a nem IQ-light férfit, aki a NŐT értékeli.
Na ne máááár vicceltek,remélem igen:)))
Szép estét mindenkinek!
Szia!:)
Ha csak akkor kell,az már régen rossz!!!
Igaz én is megcsináltattam,de soha nem tettem volna meg azért,mert vkinek esetleg nem felel meg
Én érzem így jobban magam,és ez a lényeg
"Sok anyuka és fiatal lány kés alá fekszik azért, hogy szebbek legyenek a melleik. A kérdés csak az, hogy a férjeik vagy a barátaik akarják az új ciciket."
Magam miatt.:)
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Mennyi ideig képes egy férfi megcsalni a feleségét ugyanazzal a nővel?
- Mitől szép egy feleség egy férjnek?
- Ha a férj veszi fel a feleség vezetéknevét, akkor hivatalos iratokon fel kell tüntetnie a születési nevét?
- Ha a férjnek 2 családi neve van a feleségnek fel kell vennie mindkettőt vagy választhatja egyiket is?
- Ha szerdától a Született feleségek újra kezdődik, akkor mikor adják a Mercy angyalait?