Csak a combomon és a popsimon van felesleg. Mit tehetnék? Kinek mi vált be? (beszélgetés)
Maximálisan nem tudom elhagyni a cukrot. Cukrászként nem egyszerű :-D
Amit az első hozzászóló mondott, megbizonyosodtam arról, hogy helyes a feltételezésem. Tehát ha kevesebbet eszem, és futok, biciklizek, guggolok meg ellipszis trénerezek, akkor kisebb lesz a popsim és a fenekem. Volt, hogy diétáztam majdnem két hónapig és egy deka sem ment le. Igaz, nem tudtam mellette sportolni.
Amúgy nem is a kilók érdekelnek, hanem a cm :-D ma is voltam futni, guggolni, ellipszisezni és biciklizni.
Igaz nekem életemben nem kellett diétáznom, szóval egy kicsit könnyebben beszélek.
Én hetente 3-4x járok futni 1.5 óra hosszat.
Imédok futni. Nekem az egy szerelem..... :)olyan szabadság érzést ad.
Szóval az én esetemben a futásnak nincs köze semmiféle fogyókúrához, csakis az állóképességemem intenzivitását növelem vele, nameg jót tesz az izomtónusnak is.
Topic indítónak: hagyd el a szénhidrátokat!
se cukor, se fehérliszt!
ez az egyik garncia a fogyáshoz! természetesen a sport mellett....
Sok sikert Neked! :)
Helyi zsiregetes nincs, el kell, hogy keseritselek, csak dietaval , es kiegeszitö mozgassal tudsz fogyni, es a nök altalaban felülröl lefele fogynak, tehat utolso lesz a combod, ahonnan megy le a zsir.
Tornaval szepen formalhatod, de a zsir lepucolasahoz kell a dieta.
Sziasztok!
Most van lehetőségem edzőterembe járni. Gondolkodtam rajta, hogy hogy heti ötször edzenék: ebből háromszor a kardió edzésre feküdnék rá, kétszer pedig valamennyit futnék, de utána tornáznék is rá. Jelenleg 97 cm a csípőm mérete, jó lenne, ha pár centivel kisebb lenne. 90-nel meg lennék elégedve :)
Diétázni nem nagyon tudok, mert cukrász vagyok, tehát az édességet nemn tudom 100%ig kilőni, és melóhelyi kaját eszek, amiből igyekszem a lightosabbat.És vizet iszom. Nektek hogy sikerült?
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- 5-8 kiló felesleg
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- A hasamon és a combomon van némi felesleg? Mivel tudom eltüntetni?