Majdnem mindent szedek, amit emlitesz :) kivéve: szelén, fokhagyma kapszula (de minden vacsorához 4 gerezd), hársfatea (bodzát iszom). Az antibiotikumig még nem jutottam el...milyen sokáig köhögött a barátnőd?
Férjem is egy évig köhögött. Úgy, hogy beszélni is alig tudott, mert köhögésbe ment át. Kétszer volt gégészeten, sőt gyomortükrözésen, pulmonológián. Semmit nem találtak a vizsgálatok, lassan múlt el.
A pulmonológus széttárta a karjait és közölte, hogy nem talált semmit. A tüdő jól működik, hörgők rendben, mellkas ct teljesen ok...azt tanácsolta, hogy próbálgassak köptetőket. Amúgy rengeteg vitamint szedek, egynyári üröm és bodzatea, propolisz, fenyőrügy elixir....ja...konkrétan olyan a szekrény, mint egy patika :)
Sziasztok, olvasom a hozzá szólásokat talán nekem is tudtok valami jót mondani, én is köhögők de mástól és ez egy igen komoly betegség de talán tudsz valamit amit én nem én is megkaptam a három oltást és utána köhögtem, de kiderült a betegségem (tüdőfibrózis) de köhögéssel jár ha csak egy kicsit is ki megyek a hideg levegőre végem van oxigént kapok igen komoly gyógyszert igen sokszor elkeseredek kicsit idős is vagyok reménykedem.mindenkinek jobbulást kívánok....
Az elmúlt 3 évben 4x kaptam el a covidot. Soha nem voltam igazán beteges, de a covid minden alkalommal teljesen kikészitett. Hetekig tartott kijönnöm belőle. Ami a legrosszabb volt, hogy utána hetekig tartó nagyon zavaró köhögésem volt. Voltam pulmonológián, volt mellkas ct, légzésfunkciós vizsgálat stb..., és nem találtak semmit!! Decemberben most is elkaptam (a negyedik) és még mindig köhögök.