Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Covid utáni köhögés fórum

Covid utáni köhögés (beszélgetés)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Kaktusz)
febr. 26. 10:51
nem oltottam. Ha a covid oltásra gondolsz arra nemet mondtam, mert a családomban az oltás után 2x is nagyon komoly szövődmények léptek fel
17. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 21:12
És mivel oltottál és hányszor?
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Enissa)
febr. 25. 20:10
De jó:) Köszönöm!
15. Enissa
febr. 25. 19:33

Kerti és spanyolkakukkfű tea keverék a családban csodákat tesz.

DM-ben filléres dolog.

Gyors jobbulást kívánok!

14. liliom10 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 18:40
Pár hétig, de éjszaka is.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Globus)
febr. 25. 18:39

igen, nekem is az volt.

viszont most ittam fenyőrügy elixirt és azóta szakad...

12. globus (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 18:10
Szárazon köhécselt, fojtottan.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 25. 18:06
De jó, hogy meggyógyult :) szakadozó volt a köhögése?
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Liliom10)
febr. 25. 18:05
Majdnem mindent szedek, amit emlitesz :) kivéve: szelén, fokhagyma kapszula (de minden vacsorához 4 gerezd), hársfatea (bodzát iszom). Az antibiotikumig még nem jutottam el...milyen sokáig köhögött a barátnőd?
9. liliom10 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 17:43

Egyik barátnőm sokáig köhögött, aztán beszedett egy doboz antibiotikumot, és jelentősen jobban lett,már majdnem meggyógyult.

Szedsz C-és D- vitamint ? Cinket, szelént ? A propolisz is jó. Fokhagyma kapszula ? Hársfatea mézzel ?

Igen, köptető is kell.

8. globus (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 17:15
Férjem is egy évig köhögött. Úgy, hogy beszélni is alig tudott, mert köhögésbe ment át. Kétszer volt gégészeten, sőt gyomortükrözésen, pulmonológián. Semmit nem találtak a vizsgálatok, lassan múlt el.
febr. 25. 17:03
külföldi fórumokon olvasom, hogy mások is küzdenek hasonlóval. Van, aki irta, hogy 1 éve köhög a covid óta és nem találnak nála semmit
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Liliom10)
febr. 25. 17:02

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat :)

A pulmonológus széttárta a karjait és közölte, hogy nem talált semmit. A tüdő jól működik, hörgők rendben, mellkas ct teljesen ok...azt tanácsolta, hogy próbálgassak köptetőket. Amúgy rengeteg vitamint szedek, egynyári üröm és bodzatea, propolisz, fenyőrügy elixir....ja...konkrétan olyan a szekrény, mint egy patika :)

5. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 16:09

Szia!

Először is javulást neked. Novemberben én is beteg voltam. Nem covid. 1 hónapig köhögtem. Próbáld ki a bronchostoppot.

4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 15:50

A háziorvos mit mond, mit vegyél be, mit szedj ?

Magadtól miket szedsz ?

febr. 25. 15:47
Sziasztok, olvasom a hozzá szólásokat talán nekem is tudtok valami jót mondani, én is köhögők de mástól és ez egy igen komoly betegség de talán tudsz valamit amit én nem én is megkaptam a három oltást és utána köhögtem, de kiderült a betegségem (tüdőfibrózis) de köhögéssel jár ha csak egy kicsit is ki megyek a hideg levegőre végem van oxigént kapok igen komoly gyógyszert igen sokszor elkeseredek kicsit idős is vagyok reménykedem.mindenkinek jobbulást kívánok....
febr. 25. 13:31
Salvus vizet felmelegíted ,törölköző a fejre és jó mélyeket lélegezni...
febr. 25. 13:02

Sziasztok,

Az elmúlt 3 évben 4x kaptam el a covidot. Soha nem voltam igazán beteges, de a covid minden alkalommal teljesen kikészitett. Hetekig tartott kijönnöm belőle. Ami a legrosszabb volt, hogy utána hetekig tartó nagyon zavaró köhögésem volt. Voltam pulmonológián, volt mellkas ct, légzésfunkciós vizsgálat stb..., és nem találtak semmit!! Decemberben most is elkaptam (a negyedik) és még mindig köhögök.

Bármi ötlet? Katasztrófa ez igy...

nagy köszönet,

Anita

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook