Miért nem múlik a köhögésem? (beszélgetés)
anyukám elment..neki is az a baja ,ami nekem..írt neki ki valami allergia gyógyszert és kész.semmi javulás.
egyébként nagyon sok embernek van ez a baja..köhögnek és nem tudnak kigyógyulni belőle..mindenki arra panaszkodik,hogy már két hónapja és semmi..szedik a rengeteg gyógyszert és nem gyógyulnak...
én még mindig beteg vagyok..nem akar múlni a köhögésem,hörgök meg minden ilyesmi.((
már nem is tudom hány hónapja..vagy kettő?.(((
olyan nem jól érzem magamat..lehet tényleg el kéne kezdeni valami gyógyszert szedegetni,esetleg megmutatni magamat az orvosnak.na majd még az éjszaka megálmodom..
kettő nap feküdtem a többin meg dolgozom rendesen..küzd a szervezetem..idáig még én vagyok a győztes.)
Nektek is nagyon jó egészséget kívánok!!!
Ha én nem mentem volna orvoshoz,hát bizony nem csak a megpusztulás szélén lettem volna,hanem .....kitudja milyen végem lett volna!Egy kialakulóban lévő tüdőgyuszit bizony a harmadik antibió fogta meg!Az igazán hatásos volt!
Most már jól vagyok ....remélem nem kiabálom el! 5 hét elég volt belőle!!Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!
sziasztok..
én is harmadik hete vagyok benne a betegségben..csütörtökön visszabetegedtem..belsőlázam van..köhögök,kegyetlenül hörgök..
próbáltam a hagymát mézzel..az jól leviszi a torokról a fájdalmat, a kakukkfüves köptetőt,itt semmi hatás.
szedem a svéd cseppet..
mától megpróbálok tengerisós vízzel inhalálni..hátha segítene valamit..lassan a megpusztulás szélén vagyok..de orvoshoz nem megyek.
én már több, mint egy hete vagyok így, köhögök, fáj a torkom, és ennyi. De hogy mitől, fogalmam sincs...legrosszabb mikor fekszek, aludni akarok,akkor kezdekmindig köhögni, persze száraz köhögés. Annyi kamilla-,hársfa-,citromfű- és bodzateát ittam, hajaj...meg még zsályateát is...
én várok még max 1 hetet, aztán megyek orvoshoz
A hörgés még nagyon durva volt kb. délig. Reggel bevettem egy calcimuscot, mert nagyon köhögtem. Most is hörgök kilégzésnél, de már nem olyan, mintha egy horror filmben lennék főszereplő :)
Szerintem jobb, mint tegnap volt. Letettem a gyógyszereket.
Nekem se volt még ilyen soha.
Érdekes ez az idei kórság.:/
Ugyanezek a tüneteim egy hete....a köhögésem,náthám már csökkent,de ez a légcsőzörgés nagyon idegesít,ez nem akar múlni!Ez a se nem száraz,se nem hurutos köhögés nekem sem volt még soha!
Én Islát szopogattam az csökkentette azt az érzést mintha tollpihével ingerelnék a torkomat!
Még nem vagyok jól csak jobban......de a légcső sípolás /főleg kilégzéskor/ nem szünik!A hangom is elég orrhang még!Antibiotikum még mára van,probiotikum megy!
Most ilyen járvány van, nekünk a gyerek hozta haza. Ami nekünk segített STODAL köhögéscsillapító, és sok pihenés.
Nekem még a torkom is viszketett, Dorithricint szedtem. Elmúlt, de állítólag 2x, 3x is visszaeshetsz, mire teljesen elmúlik...
Ugyanez volt a bajom, oll még mindig nem vagyok 100-asd. 2 hétig köhögtem ami rosszabbodott, pont ahogy írtad már hánytam 1 órán keresztül köhögtem folyt a könnyem. Fájt a hátam.
Elmentem dokihoz!!!! 3 gyerekem van nem macsóskodok az majdénkikúrálomagamat dologgal.
Influenza, de már hörghurut!!!!Kaptam antib-t köhögéscsillapitót sinecodot, ésp orlasztottam szódabikarnát, és sóoldaot ( ez felhozta durván a dolgokat)
Én sem szoktam gyóygszert szedni, ezért azóta is hányás ízű a szám a gyomrom szerencsére ok, szedem a re general kapszulát meg sok kaukázusi kefirt mellé.
3 nap után szinte már csak 1-2-t köhögök de mikor elkezdtem felköhögni már nem szedtem a köhögéscsillapitót, csak reggel egy adag prospant.
Szerintem is hagyd el a köhögéses gyógyszereket, mert igazéból az antib-nek meg a hörgőtágítónak kellene hatni a köhögésre.
nekem aköhégscsillapitó se használt 1-2 nap, este majd megfulladftam még akkor is.
mellé igyál sok kamillateát, meg hársfateát, mézet, de lehet kell még egy adag antib, mert nem pont hatásosat írtak fel. Én fromilidet szedtem.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben?
- Teljesítsük célunkat!Menni fog, együtt biztosan, csak a kitartáson múlik :-)
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- Csupán ezen múlik?
- Erős száraz köhögésem van.Tudtok valamit ajánlani a gyógyszereken kívül?
- Rekedtség hetek óta, miért nem múlik?