Corvinus, vagy vidéki egyetem? (beszélgetés)
akkor nem tudom.
Mert bnőmnek tuti hogy kellett mert őt ezért nem vették föl :S
Már csak azért is mondom mert én úgy tudom, hogy a nemzetközi gazdálkodás szakon angolul tanul mindent.És ez olyan mint ha egy sima egyetemre magyar nyelvvizsgával jelentkeznél.
Remélem érthető voltam. (kicsit furcsán fogalmaztam) :D
De ha nemzetközi szakra akar menni akkor oda nézzétek meg hogy jó-e az angol nyelvvizsga.
Mert barátnőmet azért nem vették fel erre a szakra mert mindenféle nyelvvizsga jó lett volna de az angol nem.
Fu, én ehhez nem értek, én még a régi rendszerben felvételiztem hála az égnek.
Én a szegedi képzésről nem hallottam túl jókat, mondjuk barátnőm is szidta a Corvinust is. Ő nem azt kapta ott, amire számított. Mondjuk ettől még lehet jó.
Nagyon jó egyetem
de szerintem a Debreceni és a Szegedi is nagyon nagyon jó
Hát én tavaly érettségiztem és nagyon szerettem volna a Corvinusra menni.Csak az érettségim nem sikerült olyan jól.
Szerintem mindenképpen számít a név!
Azért hiába van két diploma ami egyenértékű azért nem mindegy h melyik egyetemről való :)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Főiskola, egyetem.. Fizetnem kell vagy nem?
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...
- Corvinus egyetemisták
- Corvinus Egyetem által szervezett OECONOM angol középfokú gazdasági nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam