Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Citromos csónakok recept

Citromos csónakok recept

A Citromos csónakok hozzávalói:
10 darab citrom,
10 darab csemegeuborka,
2 zöldpaprika,
2 szál újhagyma,
20 szem fekete(vagy bár milyen) olajbogyó,
8 ek majonéz,
2 ek olívaolaj,
2 ek friss apróra vágott kapor,
20 dkg juhtúró,
só,bors


A Citromos csónakok elkészítési módja:
A citromokat megmossuk, hosszában kettévágjuk. Késsel óvatosan kiszedjük a húsát, a levét közben felfogjuk. Az uborkát, az olajbogyót, a megtisztított újhagymát és a paprikát apró darabokra vágjuk és egy kis tányérban összekavarjuk. A juhtúrót villával összetörjük majd hozzákeverjük a töltelék többi részéhez. A majonézt elkeverjük a kaporral, az olajjal és ízlés szerint citromlével majd ízesítjük sóval, borssal. A kapros öntetet hozzákavarjuk a töltelékhez és a citromokat megtöltjük. A töltött citromokat 1 órát hűtőben pihentetjük és hidegen tálaljuk.

nagyon finom ,isteni és érdekes!!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A citromos csónakok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook