Citrom parfé (sütés nélkül) recept
50 perc
A Citrom parfé (sütés nélkül) hozzávalói:
1/2 liter tejföl
1/2 liter tejszín(édes)
1db citrom
4db banán
1db ananász konzerv
babapiskóta(kb.600g ha kimarad sem fog kárba veszni)
A Citrom parfé (sütés nélkül) elkészítési módja:
Tejszínt kemény habbá felverni,a tejfölt is belekeverni.Citrom héját lereszelni,a levére is szükség lesz.Ezt is belekavarni a habba. Banánt feldarabolni.A hozzávalókat összeállítani egy nagy tálba:alulra kerül babapiskóta szépen egymás mellé,aztán krém,aztán ananász.Ezek ismétlődnek míg van hozzávaló.A teteje mindenképpen krém legyen.Ezek után csak le kell folpakkal fedni és a hűtőben legalább egy éjszakát érni hagyni.
Citrommal óvatosan,nehogy savanyú legyen.
Kör szeletes ananász kell hozzá és érdemes a szeletkéket még meg felezni,hogy a kész parféban ne legyenek nagy darabban.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 450f37fbfa, 2008. ápr. 29. 19:15
A citrom parfé (sütés nélkül) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.