Ciklus, menses, minden olyan dolog ami velünk történik nőkkel.) (beszélgetős fórum)
Szia
beírtam de semmi...nem jelenik meg a dátum...
Ez egy jó oldal a következö menstruáció és a legközelebbi menstruáció kiszámítására. Csak a legutóbbi 3menstruáció első napját kell beírni.
Aham értem illetve nem:)
még ennyire nem merültem el ezekben a témákban.
nekem korábban volt egy terhességem...és a mensi után estem teherbe..
.-És akkor mondta a doki, hogy nem eshettem volna teherbe...nem értem mit hogyan számolt..és én azóta sem értek hozzá..gondoltam fórumon keresztül sok dolgot megérthetek...de sztem vannak még jó páran akik nem tudják mit hogy merre kell számolgatni.)
Engem az foglakoztat, hogy mensesnek amikor vége, onnantól mikor lehet teherbe esni?
Persze tudom mindég vannak kivételes emberek, és szituk...de szerintetek mennyire van esélye, akkor terhességnek ha valaki menses után egy nappal szeretkezik?
és mondjuk előtt tartott 2 napig sem..
További ajánlott fórumok:
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Minden okkal történik.. (1. rész)
- Miért áll le folyton a számítógép? Általában akkor történik ez, amikor több minden fut rajta...
- Óraátállítás és csecsemők! Vasárnap hajnalban óraátállítás, Ti "átállítjátok" a babákat is, vagy minden előbb történik egy órával?
- Minden műtét esetén (akár 5 perces műtét) tubussal történik az altatás?
- Fizetések utalása központilag történik vagy minden a személyzetin függ?