Ciki nőként férfinadrágot hordani? (beszélgetés)
Kösz,de nem fogadhatom el ezt a remek ajánlatot.
Férjemet gondolkodóba ejteném egy idegen férfi pólóval.
Viszont egy 36_os favágó stílusú kockás ing jöhet :)
:):)
A pegazusos ruhádért csöppet irigy vagyok.
:DDD
Van cseresznyés szoknyám:D és citromos is;)
Trikóm pedig almás, ananászos, lepkés, pálmafás, stb.
Ruhám pedig hóemberes, unikornisos, flamingós, pegazusos, stb.
Van virágos is többféle;)
Én sem vennék fel férfi pólót.
Nincs rajta cseresznye és virágminta;)
Szerintem senkinek semmi köze hozzá.
Párom nem talált női cipőt, ami kényelmes lett volna. Át mentünk a férfi részlegbe, és szinte ugyan olyan cipőt találtunk, ami kényelmes volt, és megvettük.
Nincs semmiféle kényszer, vagy önbizalomhiány. Mindössze nehezen találok olyan nadrágot, ami jól állhat, mert széles a csîpőm a combom is vastag.
Ennyi az egész.
Nem ciki, de mégse vedd fel!
Egészen más a szabása egy férfinadrágnak.
A férfiaknak helyet kell hagyni a "csomagnak" és ott elől, fölöslegesen üres bugyor fog lógni, ha egy nő veszi fel!
Sosem vennék fel férfi pólót.
Abban kövér vagyok, nincs dekoltázsa, ami jó csípőben (nem nagy a csípőm), annak a válla a lent van a felkaromon, stb.
hát ha még a nadrágot tennéd a fejedre, az milyen feltűnő lenne..-))
pasik ezrei csorgatnák a nyálukat..-))
Nem ciki.
Azt hordasz, amit kényelmesnek találsz.
Én régóta szerettem volna egy fehér inget, de a női darabokat mind elkapkodták a méretembe, bárhol is néztem.
Vettem egy szűkített s-es férfi inget és tökéletes. :)
Még soha életemben nem figyeltem meg senkin, hogy a "dísz cipzár takarózseb helye" jobb, vagy bal oldalon van. Szerintem senki sem nézi :)
Hordd nyugodtan, ha ebben érzed jól magad!
Igen, szabadidő nadrág filingje van.
Ha jól állna, akkor simán felvenném, bár nem melóba, hanem szabadidős programhoz.
Én egyébként nagyon nem szeretem a gumisderekú női nadrágokat sem. Valahogy nem kényelmesek,mindig úgy érzem, hogy lecsúsznak, övtartó nincs, így csak akkor tudok felvenni övet, ha varrok rá övtartót, de akkor sem az igazi.
Szövetnadrág, azaz egy egy kosztüm: