Ciki, ha 23 évesen szingli vagyok karácsonykor? (beszélgetés)
Szerintem te nem 23 éves vagy, hanem 13. Szexkapcsi? Van olyan 23 éves, aki ezt a szót így használja? Ha igen, nem csodálom, hogy komoly kapcsolatra nem kellettél.
Mellesleg megsúgom, hogy sosem ciki a szülőkkel karácsonyozni, hiszen ők a családod, akár szingli vagy akár nem.
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, mások is ezt fogják rajtad látni. Ne görcsölj rá és hidd el, megtalál a párod!
Kellees karácsonyt!
Ez a fórum ciki.
Boldog Karácsonyt!
Nem ők tehetnek róla, hanem én mert nincs palim.
Nem olyan könnyű pasit szerezni ám. Eddig egy pasival értettem meg magam, de ő drogos volt és munkanélküli. :( reménytelen vagyok.
Itt a karàcsony, fa mellett csókolózós képek facen :((( lánykérések :((((
Ki előtt lenne ciki?
Az én fiam meg 44 éves, és velem karácsonyozott. És holnap is jön. Na és? Kinek nem tetszik?
További ajánlott fórumok:
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Mikortól látszódik a bébi neme? 12 hetes vagyok most, karácsony előtt érdemes még elmenni 4d-re?
- Szülőknek ki mit vesz karácsonyra? Olyan tanácstalan vagyok
- Karácsony áldozata vagyok!
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?
- Nagycsaládosok karácsonya mikor szokott lenni a 11 kerben?Segítsetek kezdő nagycsaládos vagyok.:)