Chilis gombás pecsenye recept
A Chilis gombás pecsenye hozzávalói:6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors
só
A Chilis gombás pecsenye elkészítési módja:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom. Hagymás tört burgonyával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. aug. 20. 08:01
A chilis gombás pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.