Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Chilis gombás pecsenye recept

Chilis gombás pecsenye recept

A Chilis gombás pecsenye hozzávalói:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors



A Chilis gombás pecsenye elkészítési módja:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom. Hagymás tört burgonyával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A chilis gombás pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook