Challenge diéta, segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Sziasztok!
Challenge-et csináltam èn is. Mozgás mellett heti 1 kg fogytam. Kirpóbáltam challenge kapszula helyett pyruvat kapszulával ami mèg jobb volt.( Árban is kedvezőbb.) A fehèrjèket ittam èn is mindig 19 órakkor.
Folyamatosan nèzegetem a challenge facebook-os oldalát de nekem feltűnt hogy sosincs semmilyen akció mint más termèkforgalmazónal. Szerintem az ünnepek miatt illene 10% kedvezmènyt adniuk. A Kasza Tibi nagyon jól manipulálja az embereket de ezek a nagy bejelentèsei mindig leginkább róla szólnak meg a "lehuzásról". Nem tudom mièrt de ezt èrzem. Olyan furcsa az egèsz.
Ti mit gondoltok?
Miért adod el? Nem folytatod , ha már elkezdted ?
Sziasztok egy hete vásárolta 1 csomag vanília meg 1 csoki PORT egyszer lett hasznàlva bellüle meg a kapszula 10 darab hiányzik belüle 33 ezeré volt vásárolja 20 forint az ára .
Á, azzal már nem foglalkozom. Meg hát kari, új év, .....de nem adom fel!
S hol tartasz, siker, jól megy?
Én holnaptól belevágok. Ha van valaki, aki velem tartana, annak örülnék
Szia! 🙂
Picit tudnál nekem segíteni az étkezésben? Miket ettél? Elakadtam és egy kis változatosságra lenne szükségem.
Köszönöm szépen !
[link]
780 milliót dobtak össze Kaszának a hívők :D :D :D
Értem,
de te fainul nézel ki az tutti! 👍
Ja az,,, megnéztem gyorsan,
Az a Challenge az a nagyfejű, esőfogópittyű, bunkógyerekrekláma?
Nem mondtam ellene vagyok. :) Aki eredményes akar lenni, annak meg kell értenie mi a diéták kudarca, ez az érem másik oldala, amit sokan nem akarnak meglátni. Ha ezt megérti, akkor láthatja a fényesebbik oldalt is. És akkor nem kell követnie senkit, sem Kasza Tibit, sem Dr. Atkinst, pedig ő nagyon közel volt a megoldáshoz. Tehát az éremnek két oldala van.
ok, de eddig ilyet a csoportban még nem láttam. Nem baj, hogy ellene vagy, de akkor hozz ellenpéldát
Alapjában minden diéta sikeres. Van változás is, akár eszméletlen. De a nehézséget, az adja mikor megáll a fogyás és sokan visszahízzák amit elértek. Erre fókuszálj, miért van ez?
Nem mondom, hogy a 140 ezer tagból mindenkinek sikerül, de azért a többség eszméletlen változáson ment át...
Ami egyik embernél működik, a másiknál nem biztos, hogy fog. Nincs recept a fogyásra amit mindenkire rá lehet húzni. 🙂
Engem is érdekelne. Olyan hihetetlen fogyások vannak a csoportban, mintha mindenkinél zsírleszívást csináltak volna.
Sziasztok!Nem ajánlom a challenge diétát!Akit érdekel,hogy miért írjon nekem.
Köszönöm! Már kb. 2 hónapja "csak" súlytartó fázisban vagyok. :) 58-59 kg között változik a súlyom. (aktuális fotó az adatlapomon) :)
Igen,en is így gondolom,es nincs jojo effektus.
Evekóta igy etkezem.Bevalt.
Jó reggelt. Pénteken hazajövünk a nyaralásból, és szombattól már a challenge étrend szerint szeretnék enni. Az a néhány kg nagyon ragaszkodik, de hátha elbánok vele.
Kitartást kívánok , majd várom a beszámolót !
Uh, én ˇ"csak" 6-7 kg-mal küszködök, remélem, sikerül tartani az étrendet. Nem akarok semmiféle terméket rendelni.
Az ingyenes mintaétrend szerint. De azt lehet variálni. És min. 3,5/4 liter vizet iszom a mai napig.
További ajánlott fórumok: