Ceglédi gyermekorvost keresek. Tudtok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Szőlősről sokan járnak a mi dokinkhoz meg több ismerősöm,kolléganőm is lakik ott.
Nőgyógyászt meg én egy nőt tudok ajánlani akihez én is jártam,ő Dr. Bihal Gabriella.Közvetlen,jópofa és nem mellesleg nagyon jó UH-os és nőgyógyász is.Azt sajnos már nem tudom megtapasztalni hogy milyen szülész mert lemaradt a szülésemről és már több tesót nem tervezünk.De eddig a legtöbben csak dicsérték.
Maglódról költözünk Szőlősre.Mivel kint nincs gyerekorvos,így Ceglédre fogunk bejárni.Barátságos,kedves,gyerekszerető dokit keresnénk,mert itt nagyon nem ilyen a doki nénink.
Ja és jó szülész,nőgyógyász is érdekelne a kistesó projekthez!
Amúgy honnan költöztök?
Jaj éppen most nézem hogy 1 nap híján pont 1 év van a fiaink között:)A kicsi fiam 2009.december 24-én született:)
Szia!
A mi gyerekorvosunk már elég idős,de jó szakember és nagyon alapos a vizsgálatoknál.Nekünk Szathmári Erzsébet a dokink.Viszont neki nincs külön tanácsadása mert ő este fél 6-tól rendel és akkor vittem én is a gyerkőcöket hozzá.Amúgy nagyon barátságos gyerekszerető csak ugye már elég idős és ha fiatalabbat szeretnél akkor van a Dr. Nagy Miklós ő is nagyon jó doki állítólag csak nem túl barátságos,legalábbis velünk nem volt az amikor egyszer éppen ő volt az ügyeleten a nagylányomat meg bárányhimlővel vittem be.
Sziasztok!
Hamarosan költözünk és Cegléden kellene egy jó gyermekorvost találnom 4 hónapos kisfiamnak.Aki ismer ilyet kérem segítsen!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani jó óbudai gyermekorvost?
- Tudtok Budapesten jó gyermekorvost a VII. kerületben, vagy a környező kerületekben, aki házhoz is kijön?
- Kalocsán tudtok ajánlani gyermekorvost?
- Tudtok ajánlani Ráckevén gyermekorvost?
- Tudtok ajánlani megbízható magán gyermekorvost Zuglóban vagy környékén?
- Magán gyermekorvost keresek Székesfehérváron, tudtok ajánlani?