Tudtok ajánlani jó óbudai gyermekorvost? (tudásbázis kérdés)
Szerintem igen, mert ebben az esetben erre ha jól tudom, jogszabály is kötelezi, legalábbis "szokás", nekünk azt mondta annak idején az első dokinénink, hogy ez egy ingyenes eügyi szolgáltatás. De annyit változtatják ezeket is évről évre, hogy érdemes rákérdezni, ő hogy csinálja, mert én már egy másfél évessel kerestem fel, az más tészta.
Ez a száma, egyébként is fent van a neten, úgyhogy nem hiszem hogy gond, hogy kiírom:
Salamon Zsuzsa: 20-943-4114.
Na, ezek szerint összejött a baba! Gratulálok! :)
Salamon Zsuzsa az Észak u. 7-ben. Homeopátiázik és úgy egyáltalán mindenben előbb a természetes módot próbálja meg. **zik is. :D
Első vizit nála másfél óra(!), mivel hitvallása szerint nagyon fontos a test és a lélek egyensúlya. Ha a lélek rendben van, a test sem lesz beteg. Házhoz viszont nem jön ki, ha beteg a baba, be kell vinni hozzá, ilyenkor viszont soron kívül fogad.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Sziasztok!
Decemberre várjuk első babánkat és ideje lenne gyermekorvos után nézni. Kit ajánlanátok a kerületben? Számomra nagyon megnyugtató lenne, ha kedves, empatikus, akár homeopátiával is foglalkozó Doktornő, vagy Doktor lenne. Gondolom a kerületben akárkit lehetne választani aki elválalná a babát, még akkor is ha utcailag nem hozzá tartozunk...vagy esetleg rosszul tudom? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ceglédi gyermekorvost keresek. Tudtok ajánlani?
- Tudtok Budapesten jó gyermekorvost a VII. kerületben, vagy a környező kerületekben, aki házhoz is kijön?
- Kalocsán tudtok ajánlani gyermekorvost?
- Tudtok ajánlani Ráckevén gyermekorvost?
- Tudtok ajánlani megbízható magán gyermekorvost Zuglóban vagy környékén?
- Magán gyermekorvost keresek Székesfehérváron, tudtok ajánlani?