CBA hűségpontos edények negatív tapasztalatok miatt, hol lehet reklamálni? (tudásbázis)
7. Elassona
2012. dec. 2. 20:11
köszönöm a válaszokat
Üzlettel kezdünk szerintem!
Az még a problem,hogy semmi blokkot nem adtak.Én adtam a füzetet,meg a pénzt és adták az edényt amit mondtam.
Hát legközelebb ilyen vásárlás nem lesz.
6. julianusyze (válaszként erre: 1. - Elassona)
2012. dec. 2. 15:18
Nem szabad ilyeneknek bedőlni,mind hamisítvány.
5. survivor3 (válaszként erre: 1. - Elassona)
2012. dec. 2. 09:34
CBA központi zöld szám
4. Gyöngybagoly (válaszként erre: 2. - Elassona)
2012. dec. 2. 08:58
Elsőként a boltot ajánlom. Ha nem boldogulsz velük, akkor fordulj a Fogyasztóvédelemhez!
3. andi6020 (válaszként erre: 2. - Elassona)
2012. dec. 2. 08:51
Én először visszavinném a boltba. Aztán majd ők megmondják, hogy hova menj reklamálni.
2. Elassona
2012. dec. 2. 07:07
Pár éve a Tescoban volt hűségpontra edény vásárlás.Egyet vettem nagyon szuper,bántam,hogy többet nem sikerült mivel lejárt az akció.
Felbuzdulva most,hogy meghirdette a lejebb említett üzlet gondoltam na majd most gyűjtök ismét edényt.Három hete váltottam be a hűségpontokat CBA-ban meghirdetett olasz kerámia bevonatos edényre.Sajnálattal tapasztalom,hogy pattogzik.Először csak peremén,ahol a fedő érintkezik.Mára már az oldala,alja is kopásnak indult.Kérdésem a boltban,vagy egyéb más helyen lehet reklamálni?Valaki járt már így?
1. Elassona
2012. dec. 2. 07:01
CBA hűségpontos edények negatív tapasztalatok miatt, hol lehet reklamálni?
További ajánlott fórumok:
- Ha a munkáltató nem fizeti a magánnyugdíjat, de a fizetésből levonja, akkor hova lehet reklamálni?
- Hol tudok reklamálni, amiért nem kapunk reklám újságokat illetve szórólapokat?
- Hol lehet a citromailnek reklamálni?
- A T-mobilos hűségpontomat hogyan válthatom be?
- Ortopéd szandált meg lehet reklamálni? Olyan merev a talpa, hogy alig tud menni benne a gyerek...
- Cba-s hűségpontot keresek