Bűzös folyás előfordulhat negatív kenet eredmény mellett is? (beszélgetős fórum)
Szia! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz:)
Hát, a 33. hétben vagyok, most jutottam el oda, hogy már télikabátban is látszik az a pocak:) De azért még van bőven idő, legalábbis szeretném, ha addig egyben maradnánk, amíg a babának úgy a jobb:)
Off:
te még egyben? Mikorra is várod a babát? Úgy emlékszem, már nagyon pocakos vagy, nem? :)
Ha az akkori leleted volt negatív, azóta már esetleg összeszedhettél egy bakteriális ferttőzést, akár gombát is.
Ugye kinek mi a bűzös.... kismamaként megváltozik némileg a folyás állaga, Ph-ja, talán szaga is, de ha kifejezetten szokatlan, rossz szagú, akkor ha tudsz, még ma, ha nem, akkor hétfőn doki.
Addig én személy szerint nem ajánlom, hogy vény nélküli szerekkel kezeld magad, mert elnyomhatod a tüneteket, és megnehezítheted vagy lehetetlenné teheted a helyes diagnózis felállítását.
Addig is minél semlegesebb lemosó, no sezx.
Szia!
És mit kaptál a gombára? Én krémet nem kaptam, hanem hüvelykúpot és azt két hétig kellett reggel-este feltenni és el is múlt a folyásom. Jó hogy azért terhesen is lehet valamit tenni mert én attól féltem anno hogy nem adnak majd semmit aztán szenvedhetek.
Nálam volt, 24 héten, augmentin 825mg/125mg-ot írt fel rá napi 2-t kellett szednem 5 napig.
Előtte meg Klion D100-at kaptam rá 18 hetesen...
most 35-ben vagyok és lekopogom semmi...feltehetően az augmentin tette rendbe.
Lehet eppen elkaptal valamit a korhazban, hm?
Menj el nogyogyaszhoz.
Nekem volt... "baktérium sok telep" volt a leletemen.
Kaptam rá antibiotikumos hüvelykúpot (gyógyszertári keverőset), hogy ha természetes úton szülök,akkor a baba ne kapja el. Illetve ha gyulladt a hüvelyfal a bacitól,akkor szülés közben te is könnyebben sérülhetsz,repedhetsz.
Hüvelygyulladás?
Nekem a 30. hét körül volt enyhe hüvelygyulladásom, ami szintén ilyen tünettel járt. Kismamaként hajlamosabbak vagyunk a fertőzésekre :/
Bűzös folyás előfordulhat negatív kenet mellett is?
Kicsit összetett a kérdésem.
Voltam 4 napot korházban, mert volt egy nagyobb folyásom amiről nem tudtam eldönteni, hogy magzatvíz szivárgás-e vagy folyás, néztek ultrahangot többször is, kizárták a szivárgást, a kenet eredményem negatív lett, megjegyzés zsúfolt baktérium, amit viszont most büdösnek találok. Tudtok erre valamit mondani? Volt valakinél ilyen?
Köszönöm a válaszokat előre is.
23 hetes kismama
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Hónapok óta tartó hasmenéssel kihez lehetne még fordulni az orvosokon kívül, mert minden vizsgálati eredmény negatív.Elváltozás sehol csak a
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Pajzsmirigy-alulműködés mellett, kinek milyen diéta hozott eredményt?
- 2hete rákszürésen voltam.Az eredmény negatív de Candida alb-ot mutatott ki a vizsgálat.Ez ugyanaz a Candida, amivel diétázni kell?