Bűzlik az ágy (beszélgetés)
Azért ne úgy képzeld el,hogy az egész szoba bűzlik a penésztől,annyira nem durva.Csak ha felnyitjuk az ágyat,akkor megcsap a szag.Most,hogy jó idő van,mindig felnyitjuk és ki vannak nyitva az ablakok,hogy szellőzzön.
Persze,tudom,hogy nem jó.Cserélni szeretnénk a szőnyeget,meg az ágyat is,de most nem tudjuk.
Szoktunk minden erre kitalált dolgot tenni az ágyneműtartóba,épp csak használ valamit.És sok helyen ez a helyzet.Az egyik franciaágyat 2 éve vettük meg a szomszédunktól és náluk is ugyanez volt a helyzet.Mikor megvettük átsikáltuk,egy darabig jó is volt,aztán megint kezdett penészesedni alul.
Szerintem érdemes lenne nektek betérni egy festékboltba, venni vmi atom penész irtót meg vmi kezelőanyagot az ágy aljára, a szőnyeget meg kihajítani. Borzasztó ártalmas tud lenni a penészes helyiség, ahol ráadásul alszotok.
Nekem régen nagyanyámnál volt penész, anyám szinte fulladt nála.
Egy időben én sem aludtam jól, néha köhögtem minden ok nélkül (bár sejtettem, hogy a penészedő fal lehet a gond). A nyarat kivártuk, de penészgátlófestékkel eltűntek a ronda foltok, megszűnt a néha megcsapó szag, és a köhögésem is elmúlt. Sajnos, ez a lakás ilyen. Új, de el van rontva egy hideg fallal.
Ne nevess ki!!!
Lehet, hogy belekárpitoztak valami állatot, egér vagy a fene tudja és ahogy a tetem a mozgástól vándorol, időnként felszínre kerül a szag.
Mert más magyarázat erre a "közlekedő" rossz szagra nem lehet.