Butterfly Flip recept
A Butterfly Flip hozzávalói:1 tojássárgája
1 evőkanál tejszín
3 cl konyak
3 cl Créme de Cacao Braun
a megszóráshoz: kakaópor.
A Butterfly Flip elkészítési módja:
Néhány jégkockát a shakerbe teszünk, a tojássárgáját, tejszínt, konyakot és Créme de Cacaot hozzáadjuk, jól összerázzuk és koktélospohárba szűrjük. Kevés kakaóporral megszórjuk.Megjegyzés: a flippet nem szabad sokáig rázni, mert felhígul. Elkészülte után azonnal szolgáljuk fel, mert az állott ital gusztustalanul néz ki és ízét is elveszti. A flipp kora délelőtt, vagy délutáni teához is jólesik.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. aug. 27. 20:03
A butterfly flip elkészítési módja és hozzávalói.