Burgonyasaláta montenegrói módra recept
30 perc
A Burgonyasaláta montenegrói módra hozzávalói:
1 kg burgonya
2 nagy hagyma
3-4 ecetes uborka
Ízlés szerint:
só
bors
ecet
olaj
A Burgonyasaláta montenegrói módra elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük,meghámozzuk, és állni hagyjuk,míg teljesen ki nem hűlt. A salátástálban összekeverjük az ecetet az olajjal,a sóval,és a borssal,beleszeleteljük a burgonyát,a hagymát,és az uborkát.
Pár órát állni hagyjuk.
Sültekhez ajánljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2007. febr. 23. 18:34
A burgonyasaláta montenegrói módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.