Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát? (beszélgetés)
Nem olvasom el a 216 hozzászólást. A kérdés mindenkinek egyénileg szól.
Szerető? Milyen egyéb kapcsolatod van?
Egyébként ha csak azért, mert "elképesztően és hihetetlenül gazdag és sármos", de semmi érzelem...,
Te csak ennyire tartod méltónak magad?
Sziasztok
Na visszaolvastalak benneteket:)
Csak ne veszekedjetek!
És valóban, ha tudnám hogy mit tegyek, nem kérném ki a véleményeteket. Születtek érdekes válaszok, elgondolkodtató volt olvasni.
Szerintem mindenki úgy éljen, hogy a saját lelkével el tudjon számolni....ha a lelked háborog és nincs nyugalomban akkor ez sem fog működni függetlenül bármilyen külső tényezőtől.
Szerintem a pénztől csak az fél, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít neki.
Hogyne vettük volna magunkra, a mi hozzászólásunk után írtad, és nem használtad a válasz Kovács József 34256. hozzászólására gombot.
Kár, hogy ennyire cinikus, mérges és negatív vagy.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondd miért nem vagy egy kicsit vidámabb.Ne fortyogj, mert avval semmit nem érsz el.Max. saját magadat mérgezed:)
ki beszélt itt rólad most? senki:)
Amúgy neked mindenki álszent, aki nem bólógat a szövegedre, vagy nem tetszik az írása?
Jaj, de bírom az álszent embereket! Az mond valamit, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltessél?
Mielőtt még pálcát törnétek felettem, nem volt még érdekkapcsolatom, sőt, pénzes pasim sem. De nem hinném, hogy ez rátok tartozik! Sőt, azt sem hiszem, hogy ennyiből meg lehet ítélni begy embert. Valaki kérdezett valamit, amire válaszoltam.
Mielőtt szentté avatnátok magatokat, el kéne fogadni bizonyos dolgokat.
Nem példamutatás ez:)
Hanem megtanítás, hogy ne más emberekre mutogassanak, hogy ki mit csinál:)
Sziasztok!
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, több mint 3 évig tartott. Amikor összejöttünk a pasi már külön élt a feleségétöl, rá egy hónapra el is váltak. Sok jót és rosszat is átéltünk együtt, nem a pénze miatt voltam vele, viszont a pénzének köszönhetöen is maradtak gyönyörü emlékeink. Már régóta nem vagyunk együtt, de hosszú "haragszom rád" után már egy éve újra jóban vagyunk, ha kell segitünk egymásnak. Ö soha nem fog megváltozni, nem férj tipus, de barátnak nagyon jó, nem bántam meg a vele töltött idöszakot.
Hogyne. Vannak, még az hiányozna, hogy ne legyenek. De azzal, hogy leírta a tényeket, még nem minősíti magát senki. Bizony, én is ismerek olyan feleséget, aki tudja, hogy csalja a férje, mégis tűr, kényelemből, a béke kedvéért, a gyerekek kedvéért, a vagyonért, vagy nem érdekli, mit csinál a férje.
Ismerek olyan férjet, akinek sokmindenki "megvolt", fiatal lányok is, és ha az egyik nem állt kötélnek, hát mindig volt egy másik, aki igen. A "sármért", a pénzért, vagy csakazértis.
Ismerek olyan feleséget is, akinek sokmindenki "megvolt", és ezt sokan tudták, a férje is, mégis köztiszteletben állt a városban. Asztaaa....
Én nem vagyok ilyen, a fekete valóság ismerete nem minősít bennünket.
Sajnos ritka kivételnek számít, ha egy házaspár boldogan él hosszú éveken át, egészségben, betegségben, gazdagságban, szegénységben, ahogy az élet hozza, de örülök, mert most már három ilyen házaspárt sikerült megismernem.
A felesége méltóságával a férjének kellene foglalkoznia.
Persze, abban igazad van, hogy emberbarátságból elvileg távol kellene tartania magát ilyen pasiktól, akármilyen jóképű pénzeszsákról is van szó.