Büdös a kollegám. Kinek a feladata szólni neki? (beszélgetés)
Állítólag a vodka az jó, mert nincs erős szaga - nekünk nem volt ilyen szerencsénk, unicumot ivott a kolléganő! No, ott aztán volt odőr, ráadásul kötözködött, és egész nap zörgette a kekszes zacskót, szegény takarító csajszi teljesen kiakadt, hogy mi volt az asztalon és az asztal alatt/körül.
Raportra meg én mentem, mert nem tűrtem, hogy piásan ordítozzon velem - én is megtudhattam, hogy a hátszél az bizony hátszél...
De miért? Valakinek a valakije volt?
Igazából ha egyszer fordul elő valakivel, én se szólnék. De sorozatban...?
Használd ki a lehetőséget, mert utána vergődés következik! Ha csak a főnökök nem nyúlnak drasztikus eszközhöz. De ha eddig nem tették, ezután miért tennék? Végigéltem egy ilyen borzalmat.
Konkrétan: sík részegen, feje betörve az eleséstől, piszkos ingben jelent meg a „kapatos” kolléga. A liftben az igazgató elfordította a fejét, hogy ő nem látott semmit, a főosztályvezető-helyettesnő meg valahogy kicsempészte az irodaházból. Amíg élek, nem felejtem. A szankció nulla volt.
Nekem is van egy ilyen kollégám. Nem a szobatársam, hanem a közvetlen mellettem lévő szobában van, és nincs ajtó köztünk. Nyáron most szellőztetünk állandóan (mi ketten vagyunk a szobában), közben kértem a két szoba közé ajtót, amit majd elkezdek sürgetni. Ez a kollegám is piás, elég keményen, részegen ugyan nem, de állandóan másnaposan jön be és nagyon izzad.
A főnök úgysem vállalja fel, hogy szól neki, meg a főnöknek tök mindegy, ha mi lelépünk, úgyis jön más, aki bírja egy darabig. A kollega meg ott van bebástyázva.
Az előző főnöknek szóltam, mi a helyzet és szeretnék máshova menni vagy valami, de ő meg váratlanul felmondott.
Kíváncsi leszek, ha vesznek fel a kollega mellé szobatársat, ő hogy fogja ezt bírni.
Mostanában úgy alakult a benti munkám, hogy nem feltétlenül kellett egy helyiségben tartózkodnunk, úgyhogy ennek lehetőségét ki is használtam. :)
A jövőven nem tudom, mi lesz.
Dettó, mint az én volt kollégám. (Bár esetedben úgy tűnt, mintha a haláleset hozta volna a piálást, de ezek szerint nem.)
Az esze miatt tartották meg, de csak azt az egy jót tudták vele elérni, hogy mostanra már van szép nyugdíja.
Sok erőt az elviseléséhez, mert szükséged lesz rá!
Az ilyeneknek egyetlen szankció „használ(na)”: ha megválnának tőle. De úgy tűnik, sok helyre „kell” egy-egy ilyen emberke. (Gondolom, nem privát szféráról van szó.)
Sikerült, igen.:)
Várakozásom ellenére mégiscsak beszélt a vezetőnk a buliba, és igen határozottan közölt, hogy még egy ilyen, és megy a pasi innen.
Azóta rendben van a srác.
Hiányoztam? :)
Ja.. alapvetően ott voltam.
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Rossz csoport feladatát írta a gyerek, erre elégtelent kapott
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Kellene nekem egy é-betűvel kezdődő gyümölcs, lányom házi feladatához!
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?