Budapestre, a lX. kerületbe, a Vágóhíd utcába költözik a fiam. Milyen internetszolgáltató a legolcsóbb/megbízhatóbb ott? (tudásbázis)
6. ca43169457 (válaszként erre: 1. - Marcipan1)
2014. júl. 31. 08:19
Találtál már szolgáltatót?
5. emagdi (válaszként erre: 4. - Marcipan1)
2014. júl. 29. 15:41
lehet, hogy valamiért nem érte meg nekik ott is kiépíteni a kábelhálózatot.
érdemes megkérdezni a közös képviselőt (gondnokot), hogy milyen szolgáltatók elérhetőek, és akkor azokat felhívni. társasházaknak sokszor adnak egyéni, kedvezőbb tarifákat is, mint amik a honlapon meg vannak hirdetve (de nem mindenhol, nem tudom ez is mitől függ).
4. marcipan1
2014. júl. 29. 13:47
Sajnos, Digi nincs - bár azt nem értem, miért? a mellette lévő Mester és Haller utcákban van...
3. emagdi
2014. júl. 29. 13:37
ha van digi, akkor tuti hogy az a legjobb.
ha nincs, akkor a maradékból válogathat (gondolom upc vagy T-borzasztó).
egyébkétn a t-nél nincs drágább (és szarabb... már bocs)
2. ca43169457
2014. júl. 29. 13:17
Én is a IX. kerületben lakom. Nekem több, mint 10 éve a T-HOME a szolgáltatóm, nem tudom, hogy a legolcsóbb-e, de mi elégedettek vagyunk vele. 10MB-és internet, családi csomgos TV csatorna + HBO vonalas telefon 2 éve hűségidővel kb. 12 000 Ft
1. marcipan1
2014. júl. 29. 12:34
Budapestre, a lX. kerületbe, a Vágóhíd utcába költözik a fiam. Milyen internetszolgáltató a legolcsóbb/megbízhatóbb ott?
További ajánlott fórumok:
- Pesten te melyik kerületbe költöznél?
- Debrecenből jöttem Budapestre, de nem tudom megszokni ezt a zajt és a koszt. Ti hogy szoktátok meg?
- Vidékről Budapestre utaznék, mi lenne a legolcsóbb megoldás?
- Melyik Bp.-i kerületben lehet legolcsóbban jó állapotú 80 nm körüli családi házat venni?
- Nem tudja valaki véletlenűl, hogy a Belera melyik gyógyszertárban a legolcsóbb a 18 kerületben és mennyi? 3 havi adag
- Ki tudna ajánlani internetszolgáltatót Budapest 3. kerületben? Digi nincs, de valami hasonló kellene. Van ilyen?