Budapesti jó éttermek, teázók, kávézók - mit ajánlanál nekem? (tudásbázis)
Kávézónak ajánlanám az Alibi Cafe-t V. ker Egyetem tér. Kora este kellemes élőzene van a terasz részen, mely a Jogi Egyetem előtti részen van. Esetleg a CET is megfelelő egy délutáni, kora esti beszélgetéshez, miközben ráláttok a Dunára.
Esetleg elmehettek egy dunai, esti hajókázásra is. Szintén kellemesen elbeszélgethettek egy üveg bor mellett,lehet vacsorázni is,miközben Budapestben gyönyörködhet a vendéged.
Dzsungel étterem Jókai u. VI.ker
Sir Lancelot lovagi étterem Podmaniczky u VI.ker
Nálunk bejött mind a kettő és van honlapjuk is.
Persze előre asztalt kell foglalni
sziasztok! augusztusban jön egy kedves külföldi barátom életében először magyarországra :) szeretném elvinni valami különleges helyre. lehet ez étterem, teázó, kávézó is akár.
én magam nem nagyon ismerem pestet, még csak most fogok odaköltözni.
a corvin pláza közelében esetleg van valami érdemleges? de ha máshol van, az sem baj. :)
előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Budapesten - a Nyugati Pályaudvar közelében - milyen jó éttermek, cukrászdák és kávézók vannak?
- Mely budapesti éttermek fogadják el az üdülési csekket?
- Budapesti szakembert ajánlanál, aki a Borderline személyiségzavarból segít kiutat találni? Tapasztalatok?
- Ajánlanál olyan budapesti ingatlanost, aki nem 4-5%-ért dolgozik és teszi is a dolgát tisztességesen?
- Olyan éttermeket, kávézókat keresek Győrben, ami olcsó, de jó minőségű, tudtok ajánlani?
- Budapesti csajok! Bulizni, éttermeket, új helyeket felfedezni kinek van kedve? (Budapesten)