Budapesten keresek olcsó turit, tudtok segíteni? (tudásbázis)
aztán 50
aztán már minden x száz forint
5 hetente cserélik a készletet, harmadik héttől asszem már 30 % engedmény van
egyébként nagyon felárazzák
Asszem kétszer egy héten,de mindegy is,a lényeg,hogy azok a rucik sztem a 3-500ft-ot is megérik :))
A Háda nálunk olyan,hogy 2990/kg. Jó minőség,de azért elég drága.Legutóbb vettem ott egy pulcsit és egy vékony nyári gatyót,súlyra majdnem egy kiló volt,szóval.... de nem bírtam ott hagyni.Imádom a turikat,olyan jó néha ott kincsre lelni :)))
Igen ez is ismerem,csak én vidéki vagyok,és szombaton van csak 100 ft ért minden ,de állítólag a hősök tere ,oktogon között is van egy talán ahol ugyan ez a 100-200 ft dolgok vannak.
A hádát ismerem,tényleg nagyon szuper cuccok vannak,de ott van ami drágább,de hát jobb minőség ,de szerintem attól azért van sokakkal olcsóbb is,ugyan túrni kell jó mélyen:)) de olcsóbb.
Én is szívesen veszek tippeket!
Kőbányán a kőrösi sétányon találtam egyet múltkor. 500 ft-os db áron vettem egy szatyor, nagyon jó cuccot. Voltak drágábbak is, de nagyon jó minőség!
sziasztok!
Budapesten keresek olcsó turit,tudtok segíteni?
A keletinél tudok egyet ott 100-200 forint minden .de biztos van még ilyen ,vagy esetleg kilós áru.vagy ahol naponta csökken az ár!
Valószínűleg mást is érdekelne.
köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Andrológust keresek, Budapesten, magánrendelést, tudtok segíteni?
- Keresek Budapesten nagyon felkészült közjegyzőt, tudtok ebben segíteni?
- Autószerelőt keresek aki hangfalakat, rádiókat szerel be Budapesten, tudtok segíteni?
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!
- Tudtok segíteni abban, hogy Budapesten kb 15 ezer forintért hol tudok venni jó futócipőt?