Budapest VII. kerületben bioboltot hol találok? (tudásbázis)
Igen,az tenyleg nem olcsò:( Ezek a sütik amit ìrtál hogy megehetünk az édesìtőszerrel készült?
A lipòti pékség jò,mert itt van velünk szembe:) ( csak most költöztem ide,úgyhogy azért nem vagyok képben;)
Babi néni gyógyfüvei,1074 Budapest,Dob utca 47.
Ismerem a helyet, megbízható bolt.
www.babibiobolt.hu/
Hááát a kenyér drágább ott, 350grammos kenyér az simán belekerül 500 Ft-ba! :( A pogácsák meg ilyenek az nem annyira drága - sztem. Kenyeret én speciel a sparból eszem, bio naturpur kenyér, 329 (ha jól rémlik) és 350gramm. A biobolt honlapján valóban nincsenek fent az árak, de tényleg az egyik legolcsóbb, pedig én a 2,5 év alatt már megfordultam pár biobolban! Jaaa és rendes sütik is vannak, amiket megehetünk! :D :D Pl almáspite, jó nagy kocka és 180 ft - ha jól emlékszem, de kb ilyen árban.
Még annyi h lipóti pékségben vannak teljes kiőrlésű cuccok, nem tudom h 100%-osak-e, de péksütiben a tönkölykocka nagyon finom náluk, illetve a gere pékségnél vannak a pur-pur cuccok, azok is jók, főleg a pur-pur szelet! ;) Vmelyik pékség tutti van a 7. kerületben is!
Ez ugyan 5. kerület, de az egyik legjobb cuccokat árjulják, és nagyon jó áron!!! :)
Norbi boltos cuccokra figyelni kell, sok az E betűs cucc bennük, ami endó esetén nem túl jó... :(
cukorbeteg. eu webshop
diab és fogyókúrás webshop
Erzsébet krt 17.
VI. ker. Arany János utcai metró közelében
Bank utca 6. Selyemfűbolt
További ajánlott fórumok:
- Melyik kerületben laknátok legszívesebben Budapesten?
- Ingyenes mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálat hol van Budapest 18. kerületben vagy ahhoz közel?
- Lakásvásárlás Budapesten a XIII. és XIV. kerületben
- Hol találok Budapesten a XV. kerületben olyan üzletet, ahol tudok boxzsákot venni?
- Budapest Nyugati és Déli p.u környékén hol találok bioboltot?
- Melyik kerületben találok egy lelkiismeretes gyermek háziorvost Budapesten?