Budapest belvárosában ajánlanátok jó beülős helyet? (tudásbázis)
Az is lehet, hogy már túl vannak rajta:D
Én sosem kérdeznék ilyet, hanem elidulnék és csak találok valamit....
Salvatore Bar VII. Erzsebet krt 48
2,5 liter koktél 2400 Ft, van kaja is
na meg azt sem lehet tudni hogy mik az igényeik:)
egyáltalán hány éves a társaság, mennyire legyen kifinomult a hely, mennyire lehet modern v zajos, enni is akarnak vagy csak inni, mit szeretnének inni, mennyire fontos az, hogy minőséget kapjanak, és mi az az árszínvonal ami megfelelő :))
azért elég vicces volt, hogy a legpuccosabb kávéház után egyből a másik véglet a mcdonalds jött tippnek:) ebből is látszik, hgoy mindenki mennyire másképp gondolkodik arról, hogy mi a jó hely, nyilván az életkorból, elvárásokból adódóan:)
A XIII. kerület nem éppen a Belváros. És nem tudom, mit jelent számodra az elszállt ár.
A Melba egy hajóéetterem a Dunaparton, XIII. kerület,
Café Smúz, a Parlament mellett a Balassi Bálint utcában, V. kerület.
Tokyo a Széchenyi téren, V. kerület - Isteni rózsavizes limoándéjuk van.
Starbucks a Deáknál.(remélem, jól írtam).
Mekik, Burgerek is jók, a kávé ott is finom, és légkondisak, szóval beülni, dumcsizni ott is jól lehet.
Westendben valami kávézó pl.
ha esetleg kifejtenéd, hogy milyen helyet szeretnél pontosabban (mit értesz "jó" alatt), akkor kicsit több tippet kapnál szerintem :)
egyébként a belvárosban más sincs, csak etető és itató, úgyhogy a lehetőségek száma végtelen :)
sziasztok,
tud valaki olyan helyet a belvárosban, vagy a XIII kerületben, ahova barátnőkkel be lehet ülni iszogatni, és nincsenek az árak elszállva?
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk..
- Miért nehéz Budapesten találni egy olyan helyet ahol lehet tornázni? Nincs rá igény?
- Ismertek még ilyen helyet Budapesten?
- Budapest belvárosában hol érdemes szétnézni olcsó jó minőségű ruha, csizma vásárlása ügyében? Segítsetek!
- Jó óvodát keresek Budapest belvárosában. Osszátok meg tapasztalataitokat.
- Szeged belvárosában kultúrált, élőzenés, boros jazz vagy egyéb zenés helyet tudtok ajánlani?