Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket! (beszélgetős fórum)
Nagyon Sok Boldogságot,Szerencsét,Sikert és Egészséget Kívánok Nektek!
(Ha összejön a Baba, majd valahogy jelezd,ha nem gond)
Ugy döntötte,,belevágunk,és lehet van aki jó ötletnek tartja ,van aki nem,van aki fiatalnak tart hozzá van aki nem,egy a lényeg mind közül,hogy tudom a párom mit gondol róla,és vele is végig olvastuk a hozzászólásokat:-)
Igy IGEN,IGEN,IGEN!!!Babánk lesz,és szeretnénk még az idén összehozni a babócát:-)Hogy 2011ben már 3 an legyünk:-)
Sziasztok!
Niko33 egyet értek veled,mindedj mikor szül valaki,vannak elönye és vannak hátrányai is:-)
köszi!:-)
Most megyek zuhi,aztán holnap melo!
SZép éjszakát nektek!
Sziasztok
nem lesz gond.
kitartás!
Gondoltam, csak Árvácska párkapcsolati megromlásra utaló hozzászólására írtam.
Mert igen előfordul, hogy mikor becsöppen egy új élet és a párból család lesz, akkor hajlamosak vagyunk csak az Anya szerepre összpontosítani (ami persze nem tudatos, szándékos)és ezt nem szabad, figyelni kell az előbb leírtakra, persze nem kell túlzásokba esni, de mindent meg lehet oldani!
Anyukámék most 50 évesek, mikor anno bejelentetem, hogy babát várok, keresztbe állt a szemük.
ma meg a világ legboldogabb nagyszülei és igen örülnek, hogy még tudnak velük játszani, és ott lehetnek a fontos pillanatokban.
a gyerekvállalás nem arról szól hogy külsőleg, hogy nézek ki,az elsővel 24 kg híztam, partra vetett bálna, majd szépen le is adtam, a másodikkal csak 7 kg híztam, a kórházból úgy jöttem ki, mintha mi sem történt volna, csak a cicim volt jóval nagyobb.
odafigyelek a megjelenésemre és nem szaladgálok állandóan maci naciban és amikor csak lehet csinibe feszítek, mert tény fontos hogy a párunk ne csak az anyát, de a nőt és a szeretőt is lássák bennünk .
az én anyósom szeretne az lenni:-)
Látod ennyire különbözőek az emberek:-)
úgy-úgy.
:)
41 éves nagyi?
ez meg nekem meredek.
Anyám még nem akar nagymama lenni, pedig 52 éves.
nekem nincs még gyerekem, de ezek a félelmek kicsit irreálisnak tűnnek.
Az emberi viszonyok nem csttre és törvényszerűen változnak, lehet rajtuk alakítani.
persze most úgy tűnik nem mindegy, de tényleg nem az.
nem mindegy hogy mikor hány éves és mit tud megélni a gyereke életéből.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- 14 év alatti gyermeket lehet más kerületbe bejelenteni, mint ahol az édesanyja van? Iskolázás miatt lenne fontos!
- Köteles-e a szülő bejelenteni válás után, hogy mikor viszi külföldre a közös gyermeket?