hát nem valami gusztusos, az tény, de mostmár nem igen lesz rá szükségem. a fiamat túlhordtam 4 nappal, akkor jól jött volna, már 2 éves. most ikreket várok és nem hinném, hogy túl fogom őket hordani, bár ki tudja...:o)))
Gratulálunk Boti Úr születéséhez, nem volt egy egyszerű menet de a végeredmény mindenért kárpótól:) SOk boldogságot és nagy cuppot küldünk nektek! Jó egészséget mindnekinek!!
Köszi!Persze hogy elárulom,de hozzá kell tenni hogy első bbánál nem mindig használ és csak túlhordás esetén tanácsolják.
sztóval 3 evőkanál ricinus,3evőkanál házipálinka.Ezt felhigítani annyi barack lekvárral hogy 2 dl legyen.Beindítja a szülést,de csak óvatossan vele.Engem is közben felügyelt a szülésznőm.:)
Szia!Szépen leírtad a dolgokat,nagyon jó cikk.Aztán láttam hogy te írtad,jobban van már a kis srác?Mikor írtad a cikket?Mert én már több mint egy hete de még nem tették ki,csak azt írja formai ellenőrzésen átesett.Én is megírtam a saját szüléstörténetem,remélem az is kinn lesz nemsoká.Jó egészséget,szia!
Nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Tomi után nem gondoltuk volna, hogy ismét babázni fogunk. Nem is volt egyszerű terhesség. Amilyen problémás volt az elejétől, olyan nehezen akart beindulni a végére. Befészkelte magát az Úr és ki sem akart jönni..De aztán a bábakoktél megtette hatását...