Bőrbetegség-de micsoda? (beszélgetés)
Szia!
Nekem a tenyeremen és az ujjaim közt szokott kijönni. Én is mindenféle krémet kaptam már rá,és tudod mi használt??A kb 300ft-os gyógyszertári vizes alapú kézkrém...már arra is rájöttem,hogy a krumpli szórakozik velem..valószínű nem vagyok jóban a keményítővel,azóta gumikesztyűbe pucolok és 100%helyrejött.
De én is 3 bőrgyógyinál jártam,és egy sem tudott megoldást.Ekcéma/gomba.A többezres krémek egy ideig javítottak,majd hirtelen visszaesés.
nekem olyan amit leírtál, ételallergia. olyan ételektől amiben van fém.
nekem a szteroid és a gyógyszer együtt használ csak :(
Amit leírtál teljesen oké.
Használd a bevált szereket, egy kis Mg-pótlás nem árt a feszültebb időszakban.
Sokat segítene, ha időnként kikapcsolnál vagy pozítívabban állnál magadhoz és nem szigetelnéd le magad a külvilágtól.
Tudom mindez hihetetlennek tünik, de te magad írtad le az okát. Minden testi tünetnek lelki eredete van, legalábbis sokan így tartják, nekem van hogy bejön, ha sikerül rájönni mi váltja ki. :)
Próbálkozhatsz a csalánteával is
Igyad fürödj benne, most egyébként is szezonja van. Természetben is szedhető Csúcsrészét kell szedni, hogy tudjon terjedni...
sziasztok!
azért írok nektek és kérem a segítségeteket h hátha volt köztetek olyasvki, akinek hasonló tapasztalatai voltak, mint nekem.
Olyan bőrbetegségem van, mely a kézfejen és az alsó lábszáron jön ki. Kis hólyagokból álló telepek jönnek ki a bőr felületén (hasonló mint a herpesz kialakulása). Iszonyúan viszketnek és terjednek! Már voltam bőrgyógyon: kiírtak már ekcéma meg bőrgomba elleni krémet de semelyik sem használt.Ha vkinek van fogalma arról, h mi lehet ez, vagy tényleg szenvedett ettől az írjon!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ez milyen bőrbetegség?
- A rozacea nevű bőrbetegséget ismeri valaki? Hogyan kezeli?
- Sziasztok!Tudtok olyan bőrbetegségről ami vízhólyaggal jár?
- Szarusodás. Tudtok valamit erről a bőrbetegségről?
- Ki tud valamit (esetleg tapasztalatból) porokeratosis mibelli bőrbetegség kezeléséről? Alternatív módszerek is érdekelnének!
- Budapesten különleges bőrbetegségekkel foglalkozó orvost tud valaki?