Bolognai nokedli recept

A nokedlihez:
40 dkg liszt
2 tojás
4 dl víz
kevés só
A bolognaihoz:
30 dkg darált hús
3 dl víz
1 csomag maggi fix bolognai alap
A tetejére:
reszelt sajt
A Bolognai nokedli elkészítési módja:
A nokedli tésztáját kikeverem, szükség szerint vizet vagy lisztet adok hozzá, hogy a kívánt állagú legyen. Kiszaggatom, majd egy tűzálló tál aljába terítem. A bolognait elkészítem a zacskón leírtak szerint, amint kész, a nokedlire halmozom. Tetejét sajttal szórom meg. Sütőbe tolom, és a sajt pirulásáig készre sütöm.
Parmezánnal isteni!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 93a74b44ea, 2007. jún. 20. 17:51
A bolognai nokedli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.