Boldog házasság - nyitott kapcsolattal (beszélgetős fórum)
Nyitott kapcsolat? Boldog házasság?
Ilyen nincsen, lehetetlen!
Azt a házasságot hagyni kell a fenébe. Az se nem boldog se nem nyitott.
Az egy tévedésből kötött házasság. A vége borítékolható.
Ez azért nem elég.
Vajon kipróbálta?
Mert ha igen, és neki nem jött be, az még mindig nem elég, hogy megkérdőjelezze azt, hogy másoknál működik.
Valószínű, a címre gondolt.
Arra, hogy boldog házasság nem létezhet nyitott kapcsolattal..
Ebben igazad van.
És tényleg,ha elfogynak az érvek,nagyon hamar jön a személyeskedés.Pedig akkor még szépen ki lehetne vonulni a helyzetből azzal,hogy:oké,hogy te így látod, de engem nem győztél meg.pápá.
Azért..pont ennél a témánál pont nem mindegy,hogy milyen adottságú,milyen életkorú emberek-párosok vágnak bele a nyitott kapcsolatba.
Innen kezdve pedig személyeskedésnek látszódhat,holott valójában a jelenség mélyebb megismerése az,ha valaki konkrét,személyes kérdéseket tesz fel.
"akinek nincs saját véleménye , vagy képtelen azt megfogalmazni és szavakba önteni , az lázas kutatásba kezd a neten Molnár Éva kaland-fantasy-novellaíró idézetek után. gondolván iszonyú bölcsességet sugároz majd ettől. nem erre mondják , hogy más tollával ékeskedik? "
/kislaci/
:))))))
szép volt!
miért ne ? csak te írhatod le a véleményed ?
egyébként, ha figyelmesen elolvasod amit írtam, rájössz te magad is , hogy a lényeges mondanivaló a vége táján pont erről szól.
miért kell mindig kritizálni a másképpen gondolkodót???
azon kívül , hogy az a "nyitott" fogalom eléggé tág.... mert a véleményem eleje erről szólna.
az meg csak egy sajnálatos tény , hogy kinek mi fér a fejébe....vagy épp nem...
nem is olyan túl rég , még a föld is lapos volt. ezért a véleményért öltek is.
akkor most én szűnjek meg , mert engem NEM bánt ha valaki nyitottan éli az életét?
na ez meg az én fejembe nem fér bele!!!
"Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a lehetőséggel!"
/Vavyan Fable/&/fairy/
..vagy folyton idézet megosztásikényszere van.
/Agostina/
"Aki nem szokott gondolkozni, az ehelyett lázas véleménynyilvánítással foglalkozik."
/Vavyan Fable/
Nem méltó hozzám és nem is tudom értékelni.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- 10 éves kapcsolat, 4éves házasság, szülés 3 hét mulva és az apa iszik, kártyázik heti3szor.
- Élettársi kapcsolat vs. házassag
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?