Ismeri valaki a Biztos Kész állásközvetítő céget? Mennyire megbízhatóak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Hatalmas csalódás a cég. Egy hónappal a munkakezdés előtt szerződtünk diákmunkára a Biztos kész Kft-vel egy magyar autóalkatrész céghez. Időközben kiderült, hogy nem fogad (vagy nem annyit) diákokat a cég, mert felújítás van náluk, illetve időközben módosították a jelentkezéshez szükséges minimum életkort 16-ról 18-ra. Erről nekünk senki nem szólt!!! Üzenetben nem válaszolnak, a Facebook sincs frissítve. Nagyon nehezen hívnak vissza, ha sokadjára hívod őket akkor talán. A szerződésben lévő kezdődátumhoz igazítottuk a családi nyaralást is, és most, hogy sztornó a munka, itt állunk, hogy máshol már nem kap munkát a lányom, mert minden normálisabb állás betelt. (Tesco köszi nem éhbérért). Nem ajánlom az irodát senkinek!
Szerintem egy tök jó kis cég, nagyon patika diákmunkáik vannak. Tök jól ki tudom tölteni a lyukakat az órák között.
A oktatást is biztosítanak, szóval nagyon megéri.
Ezért regisztráltál?
Aha...
Nem ismerem, csak látom, hogy nem szólt még hozzá senki, így a keresővel ezt találtam (persze lehet, hogy már Te is láttad ezt a weboldalt):
Ismeri -e valaki a Biztos Kész Kft. állásközvetítő céget?
Mennyire megbízhatóak?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a KÖBE biztosítót? Mi a tapasztalatok?
- Valaki ismeri ezt "Angliai Segítség"? Mennyire megbízható?
- Melyik biztosító megbízható és olcsó (ingatlanbiztosítás)?
- Generáli mennyire korrekt megbízható biztosító?Velük van dolgom kárügyintézésel kapcsolatosan (gépjármű), de 3 hete válaszra sem méltatnak.
- Ismeri valaki a Media Gold webshop oldalt, mennyire megbízható?
- KÖBE lakásbiztosítást akarok kötni valaki ismeri a biztosítót? Megbízhatóak?