Bizonytalan ex vagy csak lekoptatás? Érdemes küzdeni vagy felejteni kéne? (beszélgetés)
Bár ez lehet, hogy azt demonstrálja, hogy mennyi-mennyi hasonló fórum van.
Na meg azt is demonstrálja, hogy ma este közözködős hangulatom van.
Ez tök jó:)
Most látom, hogy ehhez a fórumhoz már hozzászóltam.
Nahát,mekkora trágya vagyok:D
Ha szereted vagy szeretted őt, akkor elengeded és nem zaklatod! Ha önző, gyenge alak vagy, akkor keresed még. Te döntesz.
Ennyi....
Szerintem is próbálj meg felejteni.
Sajnálom.
Kérdés az, hogy hány éves vagy?
Ha tizen-és huszon között, akkor tégy azt amit a szíved diktál, ha meg nem...hát akkor is:D
Élj, és szeress:)
Ha egyszer őszintén és nyíltan elmondja, hogy időt akar (magyarul hagyjd békén egy időre) akkor nem értem, miért kell ebbe mindenféle dolgot belelátni és ezen agyalni.
Lehet, hogy még össze akar veled jönni, csak most időre van szüksége átgondolni dolgokat stb. és ezeket mégis hogyan tenné úgy, ha közben "barátként" talizgatnátok.
Szerintem próbáld meg elfelejteni, aztán ha pár hónap múlva mégis keres, majd lehet meglepődsz :)
DE! addig is inkább hagyd békén, annál kiábrándítóbb szerintem nincs mikor egy nő lohol egy pasi után...
A történet röviden annyi,hogy csúnyán összevesztünk az én hibámból,de mindketten vagdostunk egymás fejéhez olyan dolgokat,amiket nem kellett volna.
Nagy nehezen eljött a találkozóra,amit kértem tőle,pedig hangoztatta,hogy el sem akart jönni.Ennek ellenére utána még csináltunk közös programot,ahol mindketten jól éreztük magunkat.Aztán megbeszéltük,hogy túl sokat veszekedtünk és pihentessük a dolgot,de nem ígér semmit előre.Beszélgettünk még utána,néha összekaptunk apróságokon.Elhívtam egy buliba,ahova igent mondott.Egy ideig mindig egész jól elbeszélgettünk,majd abbamaradt a részéről.Találkoztunk,mert nálam maradt a pulcsija,akkor is tök jól eldumáltunk és fel is ajánlotta a segítségét valamiben.Majd gondoltam egy merészet,elhívtam személyes találkozóra (persze nem összejönni,kibékülni,csak egy sima talira),ahova nem jött el és közölte,hogy neki pár hónap egyedül szerinte jót fog tenni és nem lenne jó ötlet most találkozni.Én mondtam,hogy semmi olyat nem szeretnék tőle,hogy most azonnal jöjjünk össze vagy valami,de az volt a válasza,hogy nem szeretne velem találkozni.
Amit én nem értek,mert a szakítás után még ő akarta a programot,nekem mindegy volt,nem akartam semmit ráeröltetni,eljött volna bulizni is,és a segítségét is felajánlotta valamiben.Ezek után én nem értem ezt az egész 300 fokos fordulatot.És nem azonnal mondta ezt a választ,hanem előtte még kertelt,hogy x-y dolga van,attól függ hogy végez vele,és este írta le nekem. Azóta nem beszéltünk,összekaptunk.Én nem merem keresni,de számomra elég furcsa a helyzet.Nem tdom eldönteni,hogy bizonytalan-e vagy tényleg semennyire nem érdeklem,de akkor miért igérkezett volna el a bulira vagy képbe jött valaki más.Én megértem,hogy időre lett volna szüksége,meg is kapta volna,de nem gondoltam volna,hogy ebbe egy személyes tali sem fért volna bele.Mert hogy ő nem barátkozik az exekkel...
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?