Bizonyos pasik akkor tepernek, mikor már lemondunk róluk. Miért van ez? :( (beszélgetés)
"tepernek"
de hülye egy megfogalmazás.......
Látod, akkor legalább egy ember van!
Rózsaszín köd...? Dehogynem. De ha túl közel jön, szétlövöm egy géppuskával :-))
A tudatosság sokat számít...de mindig az tudsz maradni?Sosem jön elő a rózsaszín köd?Mert szerintem akkor az embernek vége....ezért tud a szerelem is egy dög lenni. :))
Én 1 olyan embert ismerek,akinek szerintem bármikor bárki hehetett,és ő nem más mint az édesapám.
Ő szerintem az egyetlen kivétel a földön! :)
Jelszavam: akkor higgy pasinak, ha ló legel a sírján...:DD
Én asszem, elég jól fel vagyok vértezve lelkileg a hülyék ellen. Tudom, hogy hány kiló vagyok, és nem megyek rá olyan vékony jégre, ami nem bír meg....:-)))
Igen találtam már olyan lányt,ő mindig mellettem volt jóban rosszban,és mindig tetszetünk egymásnak,csak én a volt barátnőmet szerettem és hűséges is voltam.
De már túl vagyok rajta:)
Ezt más is megkapta már hidd el.
De Te többet érsz nála,és ez legyen a lényeg.
Majd ő is megkapja a méltó büntetését. :)
De próbáld meg magad túltenni rajta,mert ha nagyon belemerülsz az önsajnálatba,sajnos megtudja határozni a későbbi kapcsolataidat.
Pedig nem minden nő csalfa... :)
Én már átestem egy komolyabb szerelmi csalódáson,de nem akarok róla beszélni.
A lány nagyon elbánt velem.
Na akkor Te is tudod,tapasztaltad...
Én kiadtam magam mert azt hittem ez kell....mit kaptam?Belémrugtak,és azóta is folyamatosan csak ezt tennék....Ez arra volt jó,hogy megtanuljam,milyen egy ilyen tipusú ember és hogy én mennyire tudok gyenge lenni.De ez volt,és ennyi.
És igen....egyes férfiak élvezik és örömüket lelik,ha a nő szenved mellettük.
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Egy bizonyos IQ felett tényleg elviselhetetlen az élet?
- Öröklés esetén ha lemondunk az anya javára, akkor az apai rész az anya halálával nem jár nekem?