Bírjátok a hőséget kókadozás, rosszullét nélkül? (beszélgetés)
Ha most leírod, hogy mitől védi meg akkor többet nem rágom magam.
Ha szabad ég alatt dolgoznak kötelező a sisak. Talán egy lehulló müholdtól vagy madártól védi őket?
Miért nem jó a sima munkavédelmi cipő, mért kell nyáron magas szárú?
A kabát az a homoktól vagy a maltertől védi őket?
Miért nem fordítanak ennyi gondot arra, hogy legyen nekik folyamatosan friss vizük?
Nálam nyitva vannak az ablakok a tetőtérben-jól bírom:)) Most pont 31 fok van idefent:))
Lent 28.
Időnként beugrom a medencébe-így elviselhetőbb:D
Az. + védi a melósok testi épségét, és nem akar százezreket kifizetni csak mert a dolgozók felelőtlenek.
Strandpapucsban meg kis gatyában nem lehet biztonságosan dolgozni.
A tanulság az, hogy kell vinni vizet magammal és edzés előtt betolni 2 ek. mézet. (Meg sokat inni nap közben, de ez most is megvolt.)
Szerencsére csak megszédültem, és azt is akkor, amikor teljesen megálltam. Séta közben nem volt gond a koordinációval és simán haza is tudtam menni. :)
Mondjuk mivel nyár van és valószínűleg lesz még ilyen hőség szeptemberig, szerintem érdemes a szervezetet okosan és fokozatosan hozzászoktatni hozzá, szóval csak ezért nem fogom kihagyni a következő edzéseket. :)
A tanulság az, hogy bármennyire is jólesik a testmozgás, ebben az időben nem szabad eröltetni? Vagy legfeljebb késő este, 9-10 körül?
Megúsztad annyival, hogy megszédültél?
A Férjem bakancsba, sisakban, hoszzú nadrágban és kabátban dolgozik a napon, mert ez a munkavédelmi előírás. Egy ilyen majmot, aki ezeket kitalálja, úgy kiraknám a napra, de persze az ilyenek légkondis, irodában meresztik a fenekük.
Amúgy ez az idő nyáron tök normális, és régen a paraszt 11-15 között, ki sem ment a napra. Nem hogy akkor kelljen dolgozni.
Tegnap rosszul lettem futóedzésen este fél hét körül, pedig előtte otthon nagyon sokat ittam. A kolléga okosórája 34 fokot mért árnyékban, erdőben. :)
Munkahelyen légkondi (és sok-sok zsepi), lakásban meg vizes törölközők mindenfele + nyitott ablak, hogy minimálisan, de mozogjon a levegő.
Teljesen elviselhető volt tegnap is az idő a suliban. Légkondi nincs, de ment egy ventilátor.
Nyár van, és mint minden évben, meleg is.
Picit túl van hisztizve ez a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Vérvételkor rosszullét.
- Hogy bírjátok ezt a hőséget?