Biorezonanciás állapotfelmérés, kezelés (beszélgetés)
Ahol mi voltunk ilyen árakkal dolgoztak:
Állapot felmérés 10ezer,kezelések 5 ezer.Heti 2-3 kezelés volt javasolt,plusz elvittünk egy biorezonanciás matracot egy hónapra 50 ezerért.
Pár hónap után feladtam,sem én sem agyerekem nem javult.Na így ment el a pár száz ezer:((
Sajna nekem is ez a tapasztalatom.Pár szászezret otthagytunk,semmi eredmény.Több pénzt meg nem tudtunk rá szánni,de szerintem nem is érdemes.
Számomra hókuszpók az egész.Mondjuk az állapot felmérésnél nekem nagyjából megmondta mi bajom,de a kezelések semmit nem értek.A termékek is nagyon drágák amiket ajánlanak.Ezt csak az tudná megmondani,hogy hosszú távon hatásos e,aki nagyon sokat tud rászánni.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki volt már e ilyenen és hasznos e.
Tulajdonképpen a páromat akarom elvinni, mert már nem tudom hova forduljunk a problémájával.
A lényeg az, hogy bizonyos időközönként kisebb-nagyobb gennyes gócok jönnek ki a hónaalján, lágyrésznél. Kapott már sokféle gyógyszert, meg sebészileg is távolították már el, de mindíg visszajött. Már nemtudom hova forduljunk...
További ajánlott fórumok:
- Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok.
- ESG (vagyl EIS) vizsgálat, állapotfelmérés
- Dohányzásról való leszokás biorezonanciás módszerrel
- Mi a tapasztalat biorezonanciás kezelésről?
- Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban?
- Fogyott már valaki biorezonanciás kezeléstől?