Biorezonancia vizsgálat ára, tapasztalatok?Miskolcon van? (tudásbázis kérdés)
Persze az ember nem bánja, hogy mi, csak segítsen. Főleg, ha nagy a baj.
Ahová mi járunk, ott azt mondta a hölgy, hogy nem szívesen diagnosztizálnak. Viszont, ha pontos diagnózissal mennek, akkor a legtöbb betegségen tudnak segíteni. Van amit teljesen meg tudnak gyógyítani, de megmondja őszintén azt is, ha csak enyhíteni tud a tüneteken.
Nekem nagyon tetszett, hogy nem beszélt a nagyvilágba, hogy ez egy csodamódszer és mindenkit mindenből meggyógyít. Hanem vállalta, hogy ennek a módszernek is vannak korlátai.
És pénzéhségről sem volt szó, mert 10 éves kor alatt ingyen kezeli a kis betegeket. És úgy tudom, hogy az idősebbeket is a pesti ár feléért. És ez nagyon nem mindegy.
Sok szerencsét és gyógyulást kívánok nektek! Akár ezzel, akár mással. :) A lényeg, hogy sikerüljön. :)
az én anyukám és tesóm elég komoly betegségén is segített. én, mint természettudományos diplomával rendelkező ember, szkeptikus vagyok, de azt is megmondom őszintén, h ha placebo, az sem érdekel, a fő, h jobban vannak.
most egyébként mi is elmegyünk a férjemmel egy állapotfelmérésre, mert az egyik kuponos oldalon 10 rugó helyett 3 volt az ár, ennyi veszteség meg belefér, ha esetleg nem válik be. de én úgy tervezem, h nem mesélek (túl sokat) a problémáinkról, az érdekel, h maguktól mit állapítanak meg.
Feltehetően kapcsolatban vagy ezzel a munkakörrel.
Szeretettel jó egészséget kívánok.
Én nem szeretnék az előző vitába belefolyni, csak leírnám a tapasztalatomat.
A 2 éves kisfiamat hónapokig kezelte a doki 3 különböző gombaölő gyógyszerrel és diétával, teljesen sikertelenül. A biorezonanciás kezelés után azonnal negatív lett a lelete.
A kislányom olyan súlyos orr-és garatmandula-gyulladást kapott, hogy a doki kórházba akarta küldeni. Azt mondta, még 2 napot ad, és ha nem lesz javulás, be kell feküdnie. Aznap vittem el biorezonanciás kezelésre kétségbeesésemben. Már másnap nem volt láza, csak hőemelkedése, és a 2. nap, amikor a dokihoz visszamentünk, az orvos nem akarta elhinni, hogy ennyivel jobban van. Megúsztuk a kórházat, és azóta még náthás se volt.
Akihez mi voltunk, nem miskolci. De fontos tudni, hogy 10 éves korig itt ingyen kezelik a gyerekeket.
Nem akarok meggyőzni senkit, és kérem, hogy engem se próbáljon senki. Köszönöm.
Szelike: Remélem tudtam segíteni. Ha érdekel, a cím, priviben megírom.
"A biorezonanciáról érthetően" ezt kell a keresőbe írni, és máris olvasható az eljárás (ál)tudományos háttere. Megtudhatjuk pl. hogy a NASA fejlesztette ki. :P
Kár hogy a NASA-nál nem tudnak róla.
én azt mondom, hogy okos enged szamár szenved ti egyétek gyógyszert én meg eszem a gyógynövényeket ti hamarabb meghaltok a sok mellékhatástól én 20 évet biztos túl élem. Szóval én nem fogok könyörögni és nem is kérnek ek annyi pénzt nekem 2000 ft-ba volt és nem is mondtam magamról semmit!
Vita lezárva. Mindenki döntse el hogy mi a jó neki, ennyi.
és akkor hogy magyarázod az én esetemet meg sorolhatnám még hogy kik csalódtak kellemesen ebben a ketyerében:D
Neked is van mágnesességed vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Biorezonancia vizsgálat Miskolcon
- Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban?
- Hol végeznek Békés illetve Csongrád-megyében biorezonancia vizsgálatot?
- Debrecenben tud valaki biorezonanciás vizsgálatot kicsinek?
- Tudja valaki, hogy Kaposváron hol és ki végez biorezonancia vizsgálatot?
- Miskolcon vagy Egerben hol csinálnak fizetős térd MR vizsgálatot?