Bioptron lámpával, hogy lehet méregteleníteni? (tudásbázis)
Ezt hogy érted? Úgy, hogy "sehogy" sem használ? Vagy sehogy sem lehet méregteleníteni?
Egyébként könnyen kideríthető: napi kétszeri kezelés mellett egy hét múlva sárgább a vizelet és szaga is erősebb, míg távozik a méreg.
Az orvosi mindent gyógyít és méregtelenít is, nagy területen.
A kis kézihez kell színterápia, de csak részletekben, kis felületeken alkalmazható
Én a nagyot vettem 8 évvel ezelőtt és ajándékba adták a kis kézit színterápiával. Ha kisebb a sérülés, elég a kicsi használata, ami mindig kéznél van. Jó párszor kezeltem a fogamat, égési sebeket, - eredménnyel.
Sziasztok!!
A Bioptron compact kézi lámpához van a színterápia és akét vastag könyv ami hozzá járt!!Abban van a méregtelenítő program!!!Érdemes kipróbálni!!!Színterápiás készlet kell hozzá!!
Most néztem meg az "Útmutató"-t, -
"Mindig este érdemes végezni!" Nem írja, hogy hány percet. Mi 15 percre aláfekszünk úgy, hogy mindenünket érje, akár több részletben. Színterápiát sem ír, tehát nem kell. 2-3 hónap is eltelik, mire újból elővesszük. Hogy méregtelenítve vagyunk-e vagy sem, nem tudom, de próbáltunk már talptapaszt és méregtelenítő teát is.
További ajánlott fórumok:
- Fejfájás ellen jó lehet a méregtelenítő kúra?
- A méregtelenítés folyamán lehet rágózni?
- Mit lehet tudni a spa méregtelenítő gépről?
- Hogyan lehet megkülönböztetni, ha náthás, influenzás vagyok, vagy méregtelenít a szervezetem?
- Nagy bioptron lámpával hogyan kell kezelni a klímax miatti alvászavart (gyakori felébredés)?
- A bárányhimlőt lehet Bioptron lámpával lámpázni?