Pocsékul esik egy nőnek, amikor a barátja mellette... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pedig őt is “csak” nő szülte :)
Hogy a kis okos fejben mi van, nem tudom, de a 4 vizsgabizottságban két nő volt, így a miniszoknya (ha lett is volna), semmit nem ért :)
Vicceld meg, hagyd el a francba, tudasd vele, hogy értesz az emberekhez. Tudod, ha valaki bunkó, ints neki egy: - Pá picinyemet!!!!
Keress olyat, aki értékel. Nem lehúz, hanem felemel.
Akkor is hagynám, ha viccel, miközben látja, hogy ez zavar zéged, ha nem látja az meg mégrosszabb.
Előttem írta Kacsahercegnő, hogy rúgd bokán, én pont arra gondoltam, hogy legyintsd kupán, csak hogy érezze, hogy értesz valamihez.:)
Viccen kívül: válassz másik barátot.
ÉN mindig azt szoktam mondani: egy NŐ mindenre képes egyetlen dolgot kivéve : gyereket csinálni. DE , szerintem hamarosan ezt a problémát is megoldja a tudomány.
Viszont nem ezért KELLENEK A FÉRFIAK MELLÉNK, hanem , hogy legyen egy társunk egy barátunk.szeretőnk. Netán a gyermekeink apja.
Sorolhatnám , hogy milyen kiemelkedő dolgot tettek már meg NŐK? amit sok férfi nem merne.
Jártak földkörüli uton Űrhajósként, megmászták a Mont Everestet.És másról már ne is beszáljük.
Ezen bizony kár bosszankodni, rosszul meg ne is essen, szűk látókörű emberekkel ne foglalkozz!!!
Ha a barátod, vagy férjed, erre meg azt mondom, ki milyen virágot szakajtott, szagolja!
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Visszaállítják a GYES-t, de mellette csak 4 órát lehet dolgozni
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Távkapcsolat - mellette vagy ellene?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Szemétség elmondani a barátnőnek a barátjáról az igazat?