"Beteges" leves recept


1 szál füstölt kolbász
2-3 kockára vágott paradicsom vagy 1 doboz darabolt paradicsomkonzerv
1 kisebb fej vöröshagyma
1 doboz feketebab konzerv
1 db chilipaprika
1 db citrom
2 db erőleves kocka
A "Beteges" leves elkészítési módja:
A kolbászt karikára vágjuk és zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, amit üvegesre párolunk. Beleaprítjuk a chiliaprikát és hozáadjuk a paradicsomot.Felöntjük vízzel és teszünk bele 2 erőleveskockát.Felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük.Pár perc rotyogás után belecsavarjuk a citrom levét és hozzáadjuk a babot.Újraforraljuk és már kész is!
Másnaposságra a legjobb gyógyszer!!!!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: gallinaccia73, 2009. jan. 1. 17:34
A "beteges" leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.