"Bemolyozódott" sütési kiegészítők (tudásbázis)
azt hittem, velem ez nem fordulhat elő, mert szorgalmas és alapos takarító vagyok.
De egy -két lepke elég, és napok alatt hatalmas a szaporulat!
Sajnos ezekben a dolgokban gyakran előfordul....ráadásul, ha egy helyen van a liszttel meg a többi szárazáruval, akkor azok is "megfertőződnek" Akkor meg kuka minden!!
Ha molylepkéket látsz repkedni, akkor már kezdheted is átnézni az összes cuccodat. Pl. a búzadarában is gyakran van. Üzletlánctól függetlenül.... ☻
Vissza a boltba, meg fogyasztóvédelem!!!
A mákkal is nagyon kell vigyázni.
Sziasztok! Teljesen fel vagyok háborodva, éppen az imént akartam összekészülődni gyümölcskenyér sütéséhez, kivettem a fiókból a mazsolát, mandulaszirmot, aszalt gyümölcsöt. És a teljesen lezárt, még nem lejárt mazsola és mandula teljesen tele volt hálóval, valamint molylepkékkel. Hozzá kell tennem, volt közötte olyan mandulaszirom is, aminek már lejárt a szavatossága, na de kérdem én, miket eszünk mi??? Miket adnak el nekünk a nagy multik saját márkájuk alatt??? Teljesen felfordult a gyomrom. Ja, az aszalt gyümölcsökben meg kis kukacok voltak. Én ilyen fertelmet még nem láttam a konyhámban. És az dühít, hogy a mandulapelyhen kívül (az egyik csomag csak) semmi nem volt lejárva.
Mit szóltok ehhez?
Bocs, de most el kell menjek dolgozni, kábé 1,5 óra múlva leszek csak.
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Milyen ruhát illik felvenni? Kiegészítők?
- Segítsetek légyszi!Most mondta a védőnő, h kevés a vasam(29. hét).Mit ajánlotok kiegészítő vaskészítményt(nem a táplálkozást)?
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.
- Rózsaszín ruhához, milyen kiegészítőket választanátok?