Beleszerettem az ásványokba! (beszélgetés)
szétesett? :(
szerintem ha tönkre tetted, az szemmel látható rajta.
Hogyan lehet megmérni a rezgés intenzitását?
A szépség megitélését hogyan lehet objektív módon mérni?
Abból,hogy épp egy programot erősítettem az egyik kristályomban,és ahhoz használtam gyertyát.Közben pedig a gyertya szépen feltöltötte a kristályomat.Igen,mert a fizikai tűz,mint tűz elem is képes tölteni,nemcsak a napfény,ill,holdfény.Az elemek energiájával is lehet tölteni kristályokat.
Visszatérve a programozásra:a kristályokat lehet programozni is,ami azt jelenti hogy egy kristály "utasítást"-de jobb szó a program- kap arra,hogy konkrétan miben segítsen,vagy milyen feladatot "végeztetünk" el vele.
És igen,valóban működik a gyertyalánggal töltés!
Eddig nem ismertem,de 1-2 hete pont egy "szertartás"keretében a gyakorlatban is kiderült számomra,hogy ez is működik:)
Sziasztok!
Én Gábor vagyok,és már 1 ideje foglalkozok a kristályokkal.
Mivel úgy látom,hogy általában nem közismert a kristályok tisztítása,így megosztom veletek,hogyan kell jól tisztítani.Remélem hasznát veszitek:)
Vásárláskor mindig érdemes megtisztítani a vásárolt követ! Minden egyes gyógyítás, kezelés után is mindig érdemes megtisztítani. Vásárláskor használjuk a megérzéseinket!
Gyógyítási célra se magunknak, se másoknak ne horoszkópkövet vásároljunk, azonban szerencsekőnek kiválóak!
Tisztítás (először szappanos víz, hogy a zsíros szennyeződéseket lemossuk)
1. hideg folyóvízben 2 percig áztassuk azzal a gondolattal, hogy „tisztulj meg te kő a vízsugár által minden negatív, szennyezett és beprogramozott energiától”. Segítségül érdemes hívni a víz angyalát! (Kivéve: malachit, realgát, kuprit, krizokolla, kén, gagát, borostyán, türkiz, szelenit, purpurit, ulexit, pirit, galenit és minden porózus kő)
2. Asztali sótálra kell tenni (ne közvetlenül a sóra,hanem a sóra helyezzünk 1 világos színű kendőt,és arra a követ)azonban elég 1-2,de maximum 3-4 órára a sótálon hagyni,mert ha tovább hagyjuk akkor energetikeilag károsodhatnak a kövek.Itt is azt a mentális utasítást kell adni, hogy a kő vessen ki magából mindent…Itt a Föld angyalát hívhatjuk segítségül. (de a fémek pl. nem szeretik a sót,illetve nem ajánlatos az opált és minden opál tartalmú ásványt són tisztítani.)
Ezzel meg is tisztult kövünk.
Ezenkívül tisztíthatunk még füstölővel is úgy, hogy a füstölő fölé tartjuk a követ miközben itt a szokásos utasítást adjuk neki. Szintén kb. 2 perc. A Levegő angyalát hívhatjuk segítségül.
De meggyújthatunk egy gyertyát is , mécsest és a láng fölött pár centire tartjuk a követ a szokásos mentális utasítással. A Tűz angyalát hívhatod itt segítségül.
Megtisztíthatjuk arany fénnyel vagy Reikivel, vagy egyéb energiagygyógyászati kezeléssel.
Ametiszt drúzával is tisztíthatunk,amely egyben fel is tölti köveinket.
Tisztítás után érdemes a követ feltölteni, hogy maximális erejével tudjon hatni az ásvány.
Feltöltés:
Történhet napfénnyel,amelyre legalkalmasabb a felkelő nap fénye,illetve a napnyugta,de akár a délutáni napfény is.(kivéve ametiszt,rózsakvarc,fluorit,és egyéb érzékenyebb kristályok)Szinte minden követ lehet így tölteni.
Holdfénnyel (magnetit, holdkő, opál, ezüst,rózsakvarc,stb.) Más feltöltött kövek közé is bele lehet tenni. Illetve fel lehet őket szintén tölteni Reikivel, aranyfénnyel…
Ha tényleg érdekel valakit: Ma 18 óráig még tart a XXVI. Nemzetközi Ásványbörze és ékszerkiállítás. Csodálatos kristályokhoz, marokkövekhez, ékszerekhez juthattok itt hozzá, máshol nem látható választékban és nagyon kedvező áron!
Tegnap voltam ott, különleges élménnyel és néhány csodaszép kővel lettem ismét gazdagabb.
tényleg? ezt nem is tudtam. én most jáde kőből készítettem nyakláncot és vettem hozzá jáde fülbevalót! valami csodaszép!
de a smaragd is tetszik.
most a zöld kövek tetszenek.
különben nem hazudnak a horoszkópokhoz tartozó leírások, ahol megtudjuk, milyen kőre van szükségünk...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?