Belemennétek egy olyan kapcsolatba, amiben csak szex van? (beszélgetés)
Élvezet kötöttség nélkül. Carpe diem!
A férjem elött -szinte- kizárólag ilyen kapcsolataim voltak. Érzelmekre nem vágytam, szexre annál inkább! :-) (Olyannyira nem, hogy megszakítottam a viszonyt, ha egyik vagy másik oldalról érzelmek bukkantak fel.)
Azt a programot keyloggernek hívják én is feltoltam egy régebbi élettársammal közös gépünkre...De én megyéb módon is gyűjtöttem róla adatokat - míg ő azt hitte én egy csonthülye, befordult senkiházi vagyok addig én gyarapítottam az ismeretanyagot. Aztán prsz lecserélt arra a csávóra kivel a fecsegését már régóta olvasgatttam de nem baj:)
Van amúgy egy csomó anti-keylogger program:)
En meg arra gondolok, hogy kozben ezt a szulok, es az ismerosok tetlenul neztek??
Senki nem szolt be a bunkoknak, senkiben nem volt egy csepp szolidaritas?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Ha nem csak egyéjszakás kapcsolatban gondolkodsz, mennyi idő után fekszel le Vele?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?