Belefáradtam már. Hónapok óta hétköznap beszélgetünk, ahogy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez egyértelmű, te csak a második vagy.
Ha hétvégén feléd sem néz, akkor a családjával van, mert nem tudja a munkára fogni otthon, hogy merre jár.
Teljesen egyértelmű.
Attól még lehet neki is élettársa, hogy a volt felesége már mással van együtt.
Lehet, hogy olyan mint a tengerész: minden kikötőben egy barátnő.
Hónapok óta fennáll egy olyan helyzet, ami neked nem jó. Elhiszem, hogy belefáradtál. Kérdés, hogy neki jó-e?
Én biztosan megpróbálnám letisztázni a dolgot. Egyszerűen mondd meg, hogy keveset találkoztok, egy kapcsolatot nem így akarsz működtetni. Közösen találjatok megoldást, olyat, ami mindenkinek jó. Ha nem partner ebben, akkor hát... El kell őt engedni.
" Egyszer említettem neki, hogy mindig eltűnik ilyenkor, amire azt mondta, hogy én is. "
Amit mondtál, arra nem válaszolt ! Vagyis, hogy miért nem akar Veled hétvégén találkozni ? Hányszor szeretett volna hétvégén randizni, és Te hányszor utasítottad vissza ? Egyszer sem ? Ja, szóval ennyire nem vagy fontos neki !
Vagy komolyan beszélgess el vele, Te hogy képzelsz el egy kapcsolatot, vagy mondd meg neki, hogy olyan barátot keresel, aki szeret, és érzed, hogy várja a következő randit ! Akinek érzed a viselkedéséből, hogy szeret !
Ha neki nincs igénye a hétvégi társaságodra, lehet hogy ő csak tingli-tanglizni akar a kapcsolatban, semmi komolyra nem vágyik. De arról tudnia kell, ha neked ez nem elég.
Nem akarok vészmadárkodni, de elég friss még a kapcsolat ahhoz, hogy ne veled akarná tölteni minden szabadidejét. Már amennyiben persze fontos neki ez a kapcsolat.
Derítsd ki, ne vesztegesd az idődet olyanra, ami nem tesz boldoggá.
Erős a gyanúm, hogy nős! És ha már közös gyermek is van, egy egész kis szerető család várja otthon minden hétvégén.
Csak kacérkodik a gondolattal, hogy valamikor majd összebújtok, de ahogy írod is, elég friss még a dolog, nem akar ajtóstul rád rontani. Érlel, puhít még egy ideig.
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Festitek magatokat a hétköznapokban?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok