Bele lehet halni a szúnyogcsípésbe? (beszélgetés)
Oké, prüszkölve lehet rajta nevetni, de apósom egy kollégája, amikor kérdezték, melyik egyetemen végzett, mondta: a havasi egyetemen. Gondolván gyerekkora hegyvidékeire. De valahol bekerült a papírjaiba, és így lett diplomás. Másolatokat nem mindig kértek régen, talán arra gondoltak, a háború alatt elvesztek a papírok.
Anyám is csak kijelentette magáról, hogy szakfordító, sosem tanulta a fordítást. A szakfordítói tarifát viszont megkapta éveken át a fordításaiért.
És azt az utolsó éves némettanár-jelöltet sem felejtem el, aki az egyik közös németóránkon csak nézte-nézte az elébe tett német verset és közölte: nem érti.
Szóval nincs sok illúzióm.
Még egy nagyobb sáska sem nő akkorára,ha meg mégis, régen rossz.
De legalább irná már azt hogy ,,,jaj elirtam,,,nem izgulnánk itt hogy mégis mekkorára nőnek manapság a szúnyogok.
Nyár elején váratlanul a hátamba mart valami. Épp a sziluettjét láttam. A fájdalom pokoli volt. engem is rázott a hideg. Vörös lett és napokig fájt, majd viszketett. Méh csípésre allergiás vagyok, a darázsét nagyon is jól ismerem, így a Googl jóbarátom segítségével azonosítottam, hogy lopódarázs volt a tettes. Később a fészke is előkerült.
Most már ezt is ismerem, sajnos.
Ez élteti, bedob egy idióta gumicsontot és élvezi, hogy vele törődünk, róla szól a fórum. Azt sem bánja, ha fejéhez vágjuk az igazságot, csak róla szóljon.
Nem értem ettől a betegségtől, az agybajtól nem fél ?
Háromhete a nyakam marta meg valami kis dög, annyira fájt, mintha darázs eresztette volna belém a fullánkját, a hideg is rázott órákig.
Szegény, képzeld mennyi vérét kiszívhatta. Csodálod, ha ekkora vérveszteség után fél?
Azért sajnálom szegényt, tegnap egy akkora kis valami csípett meg mint egy gombostűfej,mégis viszketett egész délután.
Most képzeljetek el egy ekkora szúnyog mekkorát harap.
Látod, erre most nem is gondoltam.
Az is lehet Vuhánban , laborban tenyésztett óriás szúnyog jött át valamelyik maszkokat szállító szállítmánnyal. És mi van, ha valakit megcsíp az is szúnyoggá, vagy Drakulává változik?
Sajnos, nem!
Kukkolja, hogy mi történik az elmebeteg fórumjain.
Elképzelhető a következő a folytatás: Legalább, akkor másnak legyen jó.
Az is lehet az Amazonas-medencében tartózkodik, ott meg akár nagyobb szúnyogok is lehetnek.
Tök gáz ez az Eszter. Neki nem mi, hanem egy dilidoki kellene. Ennél negatívabb, gyávább, alakot, aki még 1 szúnyogtól is retteg nem hord hátán a föld.
Ráadásul rettenetesen unatkozik. Kár, hogy nem rágja a küszöböt nála vagy 3 gyerek, rögtön elfelejtene vasárnapi, jajj de félek témát bedobni.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek belehet osztani havi 40000ft-ot gyerek, étel, stb re?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Bele lehet halni a szerelembe?
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Fenistilen kívül mivel lehet még kenni a szúnyogcsípést? Hatalmasra dagadt a kislányom kezein, és lábain. 1, 5 éves.