Beépíthető gázos sütője van valakinek? Panelben!! (beszélgetés)
Miért szeretnél gázosat? A villany sokkal jobb (mindkettőt használtam már)
+ ha esetleg a gázt arrébb szeretnéd tenni, akkor gázterv kell, engedélyeztetés stb. - macera és nagyon sok pénz.
Nekünk most gáz főzőlap van (ott hagytuk, ahol kellett), és így a villany sütőt külön be tudtam építtetni ahová szerettem volna - ráadásul kézmagasságban van, nem kell hajolgatni stb.
A beépíthetővel nincs tapasztalatom, nekünk szabadon álló gáztűzhely volt, de úgy, hogy mellette ért véget a konyhaszekrény (kb 5-7 cmre), ott volt egy bútorlap, és oda volt beállítva a hűtő a pult alá. Azaz majdnem beépítve :) Tehát hűtő-bútorlap-tűzhely, ha így érthető :) Nem volt gond, de így ugye volt azért szellőzése a sütőnek, de a bútorlap így is jó meleg volt, ha sütöttem.
Az új házban áttértem a beépíthető villanysütőre (beépített gázos főzőlappal), és mondhatom, hogy sokkal jobb választás, mint a gázos. Sokkalsokkal jobb használni, össze nem lehet hasonlítani az ételek minőségét, amiket sütök benne.
Nincs lehetőséged villanysütőt beépíteni?
Beépíthető gázos sütője van valakinek? Milyen tapasztalatai vannak? Miért nem ajánlják a gázos kivitelt? Annyira macera valóban a bekötése?
Tényleg nagyon felmelegszik a szekrény?
Köszönöm a válaszokat:)
További ajánlott fórumok:
- Konyhába beépíthető főzőlapot keresek
- 10 emeletes panelban az erkély beépíthető?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Kerámia főzőlapot és beépíthető sütőt szeretnék venni, milyet érdemes?
- Egy adott telek hány százalékban beépíthető? Tudtok segíteni?
- Mosogatógép kerülhet beépíthető sütő alá?