Bécsi olcsó szállást tud valaki? (tudásbázis)
mi itt szoktunk lakni, ez is tök jó:
Hostel Hütteldorf
(guglizzátok le:))
ha ez aktuális lesz valakinek..
20 Euroért szállszunk meg a West Banhofnál pár hete Bécsben, a már lent említett www.wombats.eu-ban.
de szerintem ez inkább fiataloknak való... de tiszta és olcsó
Sziasztok!Augusztus 13-án Bécsbe utaznánk, 3 fő és 3 éjszakára kellene nekünk valami olcsó szálláshely.
Tudna valaki segíteni? varrone.judit@chello.hu a címem! Köszönöm előre is! Üdv.,Varróné Juhász Judit
igen, persze! bárki mehet, nincs életkorhoz kötve:)
azért gondoltam, hogy tiniknek jó, mert az egész olyan fiatalosra van berendezve. Nagyon tiszta, és rendes hely, de nem egy luxushotel:)) olyan diákszálló-féle érzete van. szóval ha tényleg csak aludni kell egy hely, akkor tökéletes.
megtaláltátok a linket a google-ban? ott vannak fényképek is.
wombat's. a westbanhoftól nem messze van, szerintem tuti hely, főleg egy tininek:))
keress rá a gugliban a linkre, ide nem másolom be, mert úgysem lehet rákattintani
További ajánlott fórumok:
- Horvátországi olcsó családbarát szállást keresek! Tud valaki valamit?
- Tud valaki Pesten olcsó szállást ajánlani pár napra?Nem kell luxus, mert úgyis csak aludni mennénk oda, egész nap nem lennénk ott.
- Tud valaki olcsó és jó szállást egy osztály részére Békés megyében?Esetleg Eger vagy Debrecen körül annál nem messzebb!
- Érdemes pár napot Sopronba eltölteni? 5-6 főre 4-5 éjszakára olcsó szállást valaki esetleg tud ajánlani?(júli 19-25 között)
- Amsterdamba olcsóbb repülőjegyet + jó, de olcsó szállást tudna valaki?
- Tud valaki olcsó szállást a Dunakanyarban?