Batyus csirkemell recept
60 perc
A Batyus csirkemell hozzávalói:
2 fej közepes lilahagyma
15 dkg gomba
60 dkg csirkemell
1 cs leveles tészta
1 tojás
10 dkg sajt
kevés olaj
A Batyus csirkemell elkészítési módja:
Kevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük. A levelestésztát kinyújtjuk, a közepébe terítjük a piritott hagyma-gomba keveréket. Erre ráhalmozzuk a csirkemell kockákat. A tészta széleit ráhajtva batyut formázunk. Megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. 200°C-on 30 percig sütjük! Francia, vagy krumplisalátával tálaljuk.
A hagyma-gomba kiváltható párolt káposztával is
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2018. márc. 8. 09:16
A batyus csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.