Bartholini mirigy gyulladás tünetei? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Látom hogy már régen volt az utolsó hozzászólás, de volt mostanában valakinek ilyen cisztája? Nemsokára fognak műteni vele és nem tudom hogy mire számítsak.
Hál istennek!!!!
Örülök,mentsen meg az ég a Bartolini cisztától mindenkit.
Szia!
Köszi az érdeklődést nagyon aranyos vagy.
Szerencsémre nem barholini gyulladás hanem gomba.Erre kaptam gyógyszert amit egy héten 1 darabot kell bevennem,és szénhidrát mentes diétát kell csinálni.Eddig még semmi javulást nem tapasztaltam,nemis értem hogy hogyan működik hogy egy héten csak 1 gyógyszert kell beveni.De a dudor még mindig ott van.:S
Jézusom!!!:O
És semmi krém nincs rá?A műtétet altatással csinálják?
Nekem többször is kialakult ez az állapot.
Volt h 2 nap alatt,volt hogy 3-4 nap.....de addigra már a falat kapartam.
Nekem ha kijön én már futok is a dokihoz soron kívül vele,mert nem vagyok hajlandó szenvedni vele, ha nem muszály....nekem sajnos már 5-ször műtötték :(:(:(:(:(
MOst vettem zsurlófűt és kamillát,este ülőfürdőt csinálok hátha segít.Nekem kb olyanmint egy mogyorószem,szerencsére nem fáj leginkább viszket.
És ez gyógyszerrel nem lehet kezelni?Pont babaprojektbe vagyunk,gondolom fel kell függeszteni.
Nem csodálom :(
Engem soron kívűl megműtöttek,mert több tojás nagyságú volt a mirigyem, tele folyadékkal,begyulladva,el se tudom mondani mennyire fájdalmas tud lenni!
De igen, mindenképpen kenegesd,hideggel borogasd,mert gyulladt,lehet jólesik majd.
Jó erős kamillával is borogathatod.........elméletileg vannak olyan szerencsések,akiknek kifakadt,de sajnos van,akinek nem.
Hát én is azok közé tartozom,akiknek nem fakadt ki és sajnos elfajult ez miatt a műtétig a helyzet.
Bizony h lehet!!!!!!
Azonnal menj el orvoshoz, mer ez nem játék,akár műtét is lehet belőle.
SZiasztok!
Lehet igyen gyulladása valakinek ha van egy dudor a szeméremajkon,és viszket is?Vagy valami más?És mitől alakul ki?
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Milyen tünetei vannak a vékonybél gyulladásnak?
- Mik a tüdőgyulladás tünetei?
- Bartholin mirigyek gyulladása
- Doxycyclint kaptam Bartholin-mirigy gyulladásra. Mikor fog hatni, ha elkezdem szedni? Nálatok jelentkeztek mellékhatások?
- Bartholin mirigy gyulladásra milyen lehetséges gyógymód van?